Sosyetik güzel Paris Hilton bebeğinin yüzünü gösterdi!

Sosyetik güzel Paris Hilton bebeğinin yüzünü gösterdi!
İş insanı Carter Reum ile dünya evine giren sosyetik güzel Paris Hilton, geçtiğimiz ay taşıyıcı bir anne aracılığıyla anne olduğunu söylemişti. Bebeğine kavuşan Hilton, oğlunun yüzünü ilk kez gösterdi.

Lüks yaşantısıyla magazin dünyasının önemli bir figürü olan Paris Hilton, 3 kez nişanladıktan sonra aradığı aşkı Carter Reum''da bularak onunla nikah masasına oturmuştu.

Geçtiğimiz aylarda ise Paris Hilton''ın annesi, Kathy Hilton E! News''a en kızının bebek sahibi olmak için uğraştığını ancak başarılı olamadığını söylemiş ve; "Bu beni çok üzüyor çünkü onun çabaladığını ve uğraştığını biliyorum" demişti.

Paris Hilton bebeğinin yüzünü gösterdi - Magazin haberleri

“BİRLİKTE EN BÜYÜLÜ HAYATA SAHİP OLACAĞIZ"

Paris, bu açıklama üzerine TMZ''ye konuşarak annesi Kathy''nin bu bilgiyi nereden aldığını bilmediğini söylemişti. Sosyetik güzel, bebek sahibi olmayı denemek için ''yumurtalarını hazırladığını'' da açıklamıştı. 41 yaşındaki oyuncu, zamanı geldiğinde ''en iyi anne'' olacağını bildiğini söylemiş ve eklemişti:

"Çocukları hep sevdim ama birlikte ebeveyn olacak kadar güvenebileceğim bir insan bulamadım. Ama şimdi bunu bulduğuma göre, çocuk sahibi olmak için sabırsızlanıyorum. Carter çok iyi bir baba olacak ve birlikte en büyülü hayata sahip olacağız."

 

Paris Hilton bebeğinin yüzünü gösterdi - Magazin haberleri

ANNE OLMAK HER ZAMAN HAYALİMDİ

Ünlü isim, geçtiğimiz haftalarda sürpriz bir paylaşım yaparak eşi Carter Reum ile birlikte ilk çocuklarının taşıyıcı anne yoluyla dünyaya geldiğini açıklamıştı. Instagram''da yeni doğan oğlunun elini tuttuğu bir fotoğrafı paylaşan Hilton, "Şimdiden kelimelerin ötesinde seviliyorsun" diye yazmıştı. People''a konuşan sosyetik güzel, "Anne olmak her zaman hayalimdi ve Carter ile birbirimizi bulduğumuz için çok mutluyum. Birlikte bir aile olacağımız için çok heyecanlıyız ve kalplerimiz bebeğimiz için sevgiyle dolup taşıyor" ifadelerini kullandı.

Paris Hilton bebeğinin yüzünü gösterdi - Magazin haberleri

OĞLUNUN İSMİNİ AÇIKLADI

Tüm bunların ardından Paris Hilton, ilk kez bebeğinin yüzünü gösterdi. Eşi ve oğluyla objektif karşısına geçen sosyetik güzel, çocuğunun adını da açıkladığı paylaşımına şu mesajı yazdı:

“Bebeğimiz Phoenix. O bizim tüm dünyamız.”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar