Panathinaikos gol yiyince Fatih Terim çıldırdı: Ağzına ne geldiyse söyledi

Panathinaikos gol yiyince Fatih Terim çıldırdı: Ağzına ne geldiyse söyledi
Yunanistan Ligi'nde Fatih Terim yönetiminde şampiyonluk mücadelesi veren Panathinaikos, lider PAOK'a 2-1 mağlup olurken mücadelenin ilk devresinde taraflar birbirine girdi.

İLK GOL PAOK'TAN GELDİ

Karşılaşmanın 43. dakikasında PAOK 1-0 öne geçti. Taison'un pasıyla savunma arkasına sarkan Despodov ceza sahası içi sağ çaprazından yaptığı vuruşla, topu ağlarla buluşturdu.

fatih-terim1.pngGOLDEN SONRA TERİM ÇILGINA DÖNDÜ

PAOK'un golünün ardından ortalık aniden karıştı. Panathinaikos Teknik Direktörü Fatih Terim, bu gole çok sinirlendi ve adeta çıldırdı.

Olaya polis ekipleri müdahil oldu ve her iki tarafı da sakinleştirdi. Bu esnada Panathinaikos Yardımcı Antrenörü olan Necati Ateş sarı kart gördü.

fatih-terim2.pngDEV MAÇTAN MAĞLUP AYRILDI

Mircea Lucescu'nun oğlu olan Razvan Lucescu yönetimindeki PAOK, Fatih Terim'in çalıştırdığı Panathinaikos'u 2-1'lik skorla mağlup etti. PAOK'a maçı kazandıran golleri 43. ve 56. dakikalarda Kiril Despodov kaydetti. Gollerin asistlerini ise Taison yaptı. Panathinaikos'un attığı tek golü ise 51. dakikada penaltıdan Bakasetas'tan geldi.

PAOK sahasında aldığı galibiyetten sonra 47 puanla haftayı lider kapattı. Fatih Terim ile ligde ilk defa kaybeden Panathinaikos 44 puanda kaldı ve 45 puanlı AEK'nın ardından haftayı üçüncü sırada tamamladı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar