Palalı Sabri cinayetiyle ilgili flaş gelişme: Sebebi ortaya çıktı

Palalı Sabri cinayetiyle ilgili flaş gelişme: Sebebi ortaya çıktı
Gezi Parkı eylemleri esnasında göstericilere pala ile saldırdığı için "Palalı Sabri" olarak bilinen Sabri Çelebi'nin öldürülmesiyle alakalı gözaltı sayısı 8'e yükseldi. Olayla ilgili detaylarda ortaya çıktı. Cinayetin aralarında yaşanan küfürleşme sonucu yaşandığı öğrenildi.

Gezi eylemleri esnasında palayla göstericilere saldırdığı için ismi 'Palalı Sabri' olarak anılan Sabri Çelebi İstanbul Beyoğlu'nda önceki gece uğradığı bir silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmişti. Olayla alakalı flaş bir detay ortaya çıktı.

palali-sabri-adiyla-taninan-sabri-celebi-beyoglunda-olduruldu.png

KÜFÜRLEŞME YAŞANDI

Yapılan soruşturmada olayın bazı detayları da ortaya çıktı. Ulaşılan bilgilere göre olay saat 02.00 civarlarında Beyoğlu ilçesi Kocatepe Mahallesi Aydede Caddesi üzerinde oldu. Sabri Çelebi ile yanında çalışan N.D. (21) ve M.A.(21) adlı iki kişiyle aracıyla olayın gerçekleştiği C.K.(43) adlı kişinin işyerine gitmek üzere yola çıktı. Sabri Çelebi, araçtan inmek üzere iken C.K.’nın işyerinde çalışan Ç.G.(42) ve H.K.(30) adlı iki kişiyle aralarında bir küfürleşme yaşandı.

Sonrasında ise yumruklaşarak kavga etmeye başladılar. Bu esnada Ç.G. yanındaki silahla Sabri Çelebi’ye ateş etti. Açılan ateş sonucu Sabri Çelebi ve yanındaki çalışan N.D. yaralandı. Şüpheliler olay yerinden kaçarken, Sabri Çelebi olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralanan N.D. ise hastaneye kaldırıldı.

8 KİŞİ YAKALANDI

Olaydan sonra harekete geçen İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri olayla alakalı bir çalışma başlattı. Yapılan çalışmalardan sonra 7 ilçe de 11 farklı adrese eş zamanlı operasyon yapıldı. Düzenlenen operasyonlarda olayı gerçekleştirdiği tespit edilen Ç.G. ve H.K. ile işyeri sahibi C.K. ve olaya karıştığı tespit edilen 5 şüpheli olmak üzere toplam 8 kişi gözaltına alındı. Yapılan aramalarda 2 adet ruhsatlı tabanca, 1 adet kurusıkı tabanca, 2 adet pompalı tüfek ele geçirildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar