Özgür Özel'den Erdoğan'a şeriat cevabı: Uygulanırsa bir tane parmağın, bir tane elin, dilin kalmaz senin dilin.

Özgür Özel'den Erdoğan'a şeriat cevabı: Uygulanırsa bir tane parmağın, bir tane elin, dilin kalmaz senin dilin.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Manisa'da; CHP’li belediye başkan adayları tanıtım toplantısında bir konuşma yaptı. Özgür Özel, Erdoğan'ın şeriat açıklamasına cevap verdi.

CHP Genel Başkanı olan Özgür Özel, Manisa'da Aday Tanıtım Toplantısı'na katıldı. Buradaki konuşmasında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Özel, Erdoğan'ın şeriat açıklamasına cevap verdi.

Söz konusu tartışmalara girmek istemediğini yeniden ifade eden Özel, yine de yanıt verdi. CHP lideri, şunları söyledi:

"SEN ŞERİAT TARTIŞMASINDAN BU MEMLEKETE NE KAZANDIRACAKSIN"

"Bize hakaret ediyor. Bizi olmadık ilişkiler içinde göstermeye çalışıyor. Bizi hedef gösteriyor, bize saldırtıyorlar. En son hiçbir şey olmasa yeni tartışmalar başlatmak istiyorlar. Örneğin geçen hafta. Ortaya bir şeriat tartışması atıyor. Türkiye bunu konuşsun da dönüp aman ha yokluğu ve yoksulluğu, simide gelen zammı, ekmeğin fiyatını, pazardaki yangını, mutfağın yangınını konuşmasın istiyorlar. Sen şeriat tartışmasından bu memlekete ne kazandıracaksın. Bu memleketi bölüp de ne elde edeceksin. Kavga ettirip de ne elde edeceksin? O şeriatı övecek. Biz laf söyleyeceğiz. O dönecek diyecek ki ‘Şeriatın kelime anlamı dini kuralların bütünüdür. Bunlar dinsiz’ diyecek, bize saldıracak....

48cdc742-938c-45a2-9010-22e7ed3115ee-w.jpeg

ALLAH MAAZALLAH UYGULANIRSA BİR TANE PARMAĞIN, BİR TANE ELİN, DİLİN KALMAZ SENİN DİLİN.

"Buradan bütün Türkiye’ye söylüyorum. Açlığın, yoksulluğun, işsizliğin olduğu yerde Recep Tayyip Erdoğan’ın suni gündemlerinin peşine takılmayacağız. Bir şey söylemeyecek misin? Aha da söyleyeceğim. Bak şeriat diyorsun.... Ha şeriat şeriat dediğin o şer-i kurallar, pozitif hukukun üstünde yer alsın dersen iyi düşün. Şeriat kurallarına göre, şerri hukuka göre, o tartıştırıp da bizi içine çekmeye çalıştığın tartışmaya göre, örneğin hırsızlığın cezasının ne olduğunu biliyorsun, yalanın cezasının ne olduğunu biliyorsun, Allah maazallah uygulanırsa bir tane parmağın, bir tane elin, dilin kalmaz senin dilin.

O yüzden şeriat, saltanat ya da hilafet deyip kendisine ‘son halife’ diye sloganlar attırıp, kimsenin kafasını karıştırma.... Ey Recep Tayyip Erdoğan, şu koskoca Türkiye Cumhuriyeti’ni yıkmaya kalksan gücün yetmez ama belki 3-5 tane meczup, belki terör örgütleri, vatan hainleri gerek. Onlara geçit verecek kimse bu salonda olmasa gerek."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar