Özgür Özel’den İYİ Parti’ye bildiri çağrısı: Aksi durum hepimizi çok üzüyor

Özgür Özel’den İYİ Parti’ye bildiri çağrısı: Aksi durum hepimizi çok üzüyor
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Meclis'in ara vermesinin ardından partisinin ilk grup toplantısında, şehit askerler için Meclis'te imzalanan bildirgeyi anımsatarak İYİ Parti'ye çağrıda bulundu.

CHP Lideri Özgür Özel, Meclis'in ara vermesinin ardından partisinin ilk grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Özel, Meclis Başkanı'nın tüm partilere gönderdiği bildiriyi CHP'nin imzalamadığını belirterek, diğer partilerin de kendi bildirgelerini sunduğunu ifade etti. CHP'nin bildirgesini MYK'den aldıklarını ve grup başkanvekilleriyle imzaladıklarını vurgulayan Özel, bunu Meclis Başkanlığı'na sunduklarını dile getirdi.

Saadet, Gelecek, Demokrat Parti ve DEVA'nın da kendi bildirgelerini sunduğunu belirten Özgür Özel, AK Parti, MHP ve İYİ Parti'nin ise başka bir bildirgeyi Meclis'e sunduklarını açıkladı. Özel, tüm bildirgelerin okunması ve oylanması çağrısında bulunarak, partilerin duruşlarını ortaya koymalarını istedi.

İYİ PARTİ'YE BİLDİRİ ÇAĞRISI

Özgür Özel, İYİ Parti'nin geçmişte AKP ve MHP'nin yanlış politikalarına karşı onurlu bir şekilde itiraz ettiğini hatırlatarak, “Bir tek şey söylerim, üyelerinin iyi niyetine, vatanseverliğine, cumhuriyetçiliğine sahada hepimizin şahit olduğu, geçmişte birlikte ittifak içinde olduğumuz, AKP’nin MHP’nin yanlış politikalarına onurla itiraz eden İYİ Parti’nin de bu sorumlu AKP’den ayrışarak kendi bildirgesini imzalamasını ümit ediyoruz, aksi durum hepimizi çok üzüyor" ifadelerini kullandı.

"TAYYİP BEY'İN PEŞİNE TAKILMADIK"

Kendi partisiyle ilgili olarak ise Özgür Özel, CHP'nin Atatürk'ün partisi olduğunu ve milliyetçi bir duruşa sahip olduğunu vurgulayarak, "Biz kendimize güveniyoruz, kim ne yaparsa yapsın. Sen durduğun yerde dur, Atatürk'ün peşinde dur zaman sizi haklı çıkaracak. Tayyip Bey'in peşine takılmadık, hata mı yaptık? Yine biz başaracağız." dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar