Sosyal medya fenomeni Özlem Lina Öz’e taciz şoku! Mekke’ye gitmişti

Sosyal medya fenomeni Özlem Lina Öz’e taciz şoku! Mekke’ye gitmişti
Sosyal medya fenomeni Özlem Lina Öz, umre için ailesiyle birlikte gittiği Mekke’de alışveriş merkezinde sözlü tacize uğradığını öne sürdü. O anları fenomen isim hesabından paylaştı. İşte o anlar…

Ailesiyle birlikte umreye giden Özlem Lina Öz, Mekke’de şoke eden bir olayla karşı karşıya kaldı. Mekke''de gittiği alışveriş merkezinde sözlü tacizine uğradığını iddia eden Öz, olayı Instagram hesabından paylaştı.

Geçtiğimiz hafta Dilan Polat ile yaşadığı gerilimle gündemin konusu olan Özlem Lina Öz, ailesiyle birlikte gittiği Mekke’de sözlü tacize uğradığını ileri sürdü.

 

 

Mekke''de bir alışveriş merkezinde tek başına dolaşırken hayatının şokunu yaşayan Öz, o anları takipçileriyle paylaştı. Yanına yaklaşan bir kişinin kendisini kenara sıkıştırarak "Beautiful (güzelsin)" dediğini ifade eden fenomen yaşadıklarını şu sözlerle dile getirdi:

"Ben bağırmaya başlayınca uzaklaştı. Sesim de çıkmıyor. Yardım istiyorum. Kalabalığa çıktım. Burası da çok tenha bir yer. Bu olaylar burada çok oluyormuş. Asla başıma geleceğini düşünmezdim. Yüreğim ağzıma geldi resmen. Yabancı çarşaflı bayan yolu tarif etti otele geri döndüm."

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar