Özgür Özel'den CHP'de değişimle ilgili yeni açıklama: 'İlla aday olayım demiyorum'

Özgür Özel'den CHP'de değişimle ilgili yeni açıklama: 'İlla aday olayım demiyorum'
CHP Grup Başkanı Özgür Özel, partide yükselen "değişim" isteğiyle ilgili yeni bir açıklamada bulundu. Özel, kurultayın ardından CHP'nin yenilenip güçlenmesi gerektiğini belirterek "Ben illa genel başkan adayı olayım demiyorum. Sorumluluktan da fedakarlıktan kaçmıyorum." dedi.

Selahattin Demirel / Günboyu

CHP'de seçim mağlubiyeti sonrasında "değişim" sesi ağırlık kazanmaya başladı. CHP Grup Başkanı Özgür Özel de partide olması gereken değişimi dillendirenler arasında.

Daha önce "Hiçbir şey olmamış gibi davranırsak seçmen hepimizi siler atar. Hepimizin birbirimizle hukuku, birbirimize borcu var. Ancak en büyük borç vatana olan borç." açıklamasında bulunan Özel'den yeni bir çıkış geldi.

Özgür Özel, Gazeteci Kübra Par’a konuştu. Özel yeni açıklamasında “Bu süreçte mutlaka kuvvetli özeleştiri yapmamız lazım. Bırakın parti mensuplarını, oy veren vatandaşın bize ‘Değişin’ deme hakkı var. Hatta oy vermeyenler de ‘Değişin de oy verelim’ diyebilir. Genel Başkanımız ile çatışmayı da onun hırpalanmasını da doğru bulmam." ifadelerini kullandı.

Özel'in açıklamasının devamı şöyle:

"Bu süreçte birkaç aday yarışabilir. Veya bir uzlaşı da mümkün olabilir. Ben illa genel başkan adayı olayım demiyorum. Sorumluluktan da fedakarlıktan kaçmıyorum. Kaybeden takımda santrafor olmak yerine şampiyon olmak isteyen takımın her mevkiinde olabilirim. Yeter ki değişim olsun. Yerel seçime doğru giderken, yani ekim kasım gibi CHP’nin yenilenip güçlenmesi lazım."

kubr.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar