Özgür Özel İYİ Parti’nin Ankara adayı Yıldırım’ın CHP'den istediklerini tek tek ifşaladı

Özgür Özel İYİ Parti’nin Ankara adayı Yıldırım’ın CHP'den istediklerini tek tek ifşaladı
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İYİ Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cengiz Topel Yıldırım’ın aday olmadan önce CHP’den neler istediklerini tek tek açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, yaklaşan yerel seçimlere ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Sözcü’den İsmail Saymaz’a konuşan Özel, AKP ve MHP’nin oluşturduğu Cumhur İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkan adayı Turgut Altınok’un mal varlığıyla ilgili “Dillere destan. “Mülk Allah’ındır” diyordu ya. Bugüne kadar Allah biliyordu. Bugünden itibaren biz de biliyoruz. “Allah Allah” dedim ben görünce. “Niye söylemiyor acaba” demiştik. Turgut Bey’in mal varlığına bakınca anladık” ifadelerini kullandı.

GÖRÜŞMENİN DETAYLARINI AÇIKLADI

Yerel seçimlere ‘hür ve müstakil’ girme kararı alan İYİ Parti’nin Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkan adayı Cengiz Topel Yıldırım hakkında da açıklamalarda bulunan Özel, kendisinden istediklerini de açıkladı.

aksener-topal-1.webp

Yıldırım’ın İYİ Parti’den aday olmadan önce Aylin Nazlıaka aracılığıyla Etimesgut’tan adaylık istediğini belirten Özel, “O sırada biz Erdal Beşikçioğlu’nu aday göstermiştik” dedi.

“Çankaya’yı istedi” diyen Özel, şunları söyledi: Dedik ki “Çankaya, CHP’nin amiral gemisi. Bir tarif yaptım. O tarifin kendisi olmadığını anladı. Mamak’ı istedi. “Mamak’ı verin, Etimesgut’u getireyim” deyip Etimesgut kampanyasına da katkı yapabileceğini söyledi. Geçmişte Mansur Başkan’la elektriklenmeleri vardı. “Beni aday gösterin Mansur Başkanla çok uyumlu çalışırım” dedi. Aday olmayınca yaylım ateşe başladı.”

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar