Özgür Özel imaj yeniledi! Önce gözlük şimdi saçlar...

Özgür Özel imaj yeniledi! Önce gözlük şimdi saçlar...
Yerel seçimler sonrası iki ayrı operasyon geçiren CHP Genel Başkanı Özgür Özel, ses telleri ve göz ameliyatı sonrası yeni bir değişikliğe de gitti. Özel gözlüklerine veda ettikten sonra saçlarındaki beyazları da boya ile kapattı.

Yerel seçimlerden büyük bir başarı ile çıkan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, yoğun seçim çalışmalarının ardından imaj değişikliği yaptı.

Özgür Özel öncelikle 5 Nisan’da ses tellerinden bir operasyon geçirdi. Özel tedavisi sonrası gözlerinden de bir operasyon geçirerek gözlüklerine veda etti.

ozel.jpg

Özel’in geçirdiği iki operasyon ile ilgili açıklama yapılmış ve “Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Özgür Özel, daha önceden planlandığı üzere 5 Nisan günü ses tellerinden bir operasyon geçirmiş, 7 ve 8 Nisan günleri ise gözlerinden mercek ameliyatı olmuştur. Ameliyatları başarıyla gerçekleşen Özel’in sağlık durumu iyi olup, taburcu edilmiştir. Kamuoyunun bilgisine sunarız.” denilmişti.

ozgurozelsac.jpg

Özgür Özel’deki imaj değişim rüzgarı ise son olarak saçlarını boyatması ile devam etti. CHP liderinin son olarak yaptığı konuşmada saçlarındaki farklılık dikkat çekti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar