Özgür Demirtaş'ın 'Ekonomide Ne Olacak' videosu rekora koşuyor

Özgür Demirtaş'ın 'Ekonomide Ne Olacak' videosu rekora koşuyor
Profesör Özgür Demirtaş, seçimlerin ardından nasıl bir ekonomik politika izleneceğiyle ilgili 'Ekonomide Ne Olacak' başlıklı bir video yayınladı. Video kısa sürede 1 milyona yakın izlenme aldı.

Selahattin Demirel / Günboyu

Seçimlerin ardından en önemli gündem maddesi olarak öne çıkan ekonomide nelerin olacağı Hazine ve Maliye Bakanlığı görevine Mehmet Şimşek'in getirilmesi, Merkez Bankası Başkanı'nın Hafize Gaye Erkan'ın olması gibi gelişmelerin ardından daha çok merak ediliyor.

Hükümetin uyguladığı ekonomik politikaların yanlışlığını yıllardan beri savunan ekonomi profesörü Özgür Demirtaş konuyla ilgili YouTube kanalında bir video yayınladı.

KISA SÜREDE MİLYONA YAKLAŞTI

'Ekonomide Ne Olacak' başlığını taşıyan videoda geçmişte yapılan yanlışlara işaret eden Demirtaş, Bakan Mehmet Şimşek'in nasıl bir yol izleyeceğiyle ilgili farklı senaryoları ortaya koydu.

Ekonomiyle ilgili önemli isimleri de duyuran Demirtaş, hükümetin politikalarında bu isimlerden de yararlanılması gerektiğini vurguladı.

Demirtaş'ın videosu YouTube'de en çok izlenenler arasına girerken izlenme sayısı da 1 milyona yaklaştı.

ÖZGÜR DEMİRTAŞ: "İZLEYİN, İZLETİN"

Videosunun yayınlanması sonrasında sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Özgür Demirtaş şu ifadeleri kullandı:

"Hadi Arkadaşlar:

Yeni Videom yayında. Bu videoyu izleyin, izletin. Siyasetçilere TAM SAHA pres yapalım. İş başa düştü. Gelin bir olup doğruları yaptıralım:"

zg1.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar