Özgür Demirtaş ile Buket Aydın arasında tatil tartışması: Olay göndermeye sert yanıt

Özgür Demirtaş ile Buket Aydın arasında tatil tartışması: Olay göndermeye sert yanıt
Ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş ile eski haber spikeri ve gazeteci Buket Aydın arasında Twitter'da tatil tartışması yaşandı. Aydın, Demirtaş'a 'Hiç çeşmeye gitmemiş herhalde' derken Demirtaş ise olay bir göndermede bulunarak "Kredi kartım bana ait" yanıtını verdi. Aydın'ın bu göndermeye yanıtı ise çok sert oldu.

Eski haber spikeri Buket Aydın, ekonomist Özgür Demirtaş'ın Yunanistan adalarından yaptığı tatil paylaşımlarını alıntılayarak "Hiç Çeşme’ye gitmemiş herhalde…" notuyla bir paylaşımda bulundu.

Demirtaş da Aydın'ın kendisine yaptığı göndermeye sosyal medya hesabı üzerinden yanıt verdi.

DEMİRTAŞ'TAN AYDIN'A YANIT

Özgür Demirtaş ise daha önce Aydın'ın gündeme geldiği "patronunun kredi kartını kullandığı " iddiasına gönderme yaparak, "Kredi kartım bana ait" şeklinde bir yanıt verdi.

zg2.jpg

AYDIN'DAN YANIT

Demirtaş'ın 'Kredi kartım bana ait' yanıtının ardından Aydın'dan ise şu ifadelerin yer aldığı yeni bir paylaşım geldi:

"Şu üsluba yanıtımdır. Okan Bayülgen'in programında bahsettiğin kart veriyorlar konusu; benimle alakalı bir konu değildir. Senelerdir medya patronlarına yalakalık yapan bazı dinozor genel yayın yönetmeni ve yazar erkeklerin bu kartları kullandığından bahsetmiştim. Konuşmamın tamamını izleyen ve biraz beyni olan herkes bunu anlar. Ayrıca kendi kartın ama paraları nerelere yaltaklanarak kazanıyorsun o belirsiz...

Zira bu kadar milliyetçiliğin gündem olduğu dönemde sanki Türkiye’de hiç bir şey yokmuş gibi Yunanistan seviciliği yapman neye hizmet ettiğinin bir kanıtı. Ayrıca senin tarafında bir kadına böyle bir üslupla konuşulsa kadına şiddet diye kendini parçalayacak olan sen yine hem kaliteni hem de kapasiteni belli ettin. Yalakalarınla sanal dünyada mutluluklar"

zgy.jpg

"KALİTENİ BİR TWEETİMLE ORTAYA ÇIKARDIM"

Aydın, daha sonra bir paylaşım daha yaparak daha sert ifadelerin yer aldığı şu açıklamada bulundu:

"Özgür, bana verdiğin yanıt kumaşını ortaya koydu. O çok övündüğün organın; övündüğün kadar çalışmıyor hani iki kulağının arasında olan. Kaliteni bir tweetimle ortaya çıkardım. Yalaka ve beynini kiraya vermiş muhaliflerin seni övmesi gerçeği değiştirmez…"

bky.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar