Özgür Demirtaş bile isyan etti: Doğru ise çok düşük!

Özgür Demirtaş bile isyan etti:  Doğru ise çok düşük!
Ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş son günlerde farklı meslek gruplarının sorunlarına ilişkin başlattığı kampanyalara açıktan desteklerini iletmeye devam ediyor.

ÖZGÜR DEMİRTAŞ BİLE İSYAN ETTİ: DOĞRU İSE ÇOK DÜŞÜK!

Demirtaş sosyal medya platformu Twitter hesabından bu kez Adalet Bakanlığı’nda hakim, savcı harici çalışan personellerin maaşlarına ilişkin bir tweet attı. Alım gücüne dikkat çeken ekonomist Özgür Demirtaş, “Adalet Bakanlığı hakim savcı harici personeli için bir destek tweeti istenmiş. Eğer bana iletilen maaş miktarı doğru ise çok düşük. Adalet Bakanlığı çalışanlarına ve tüm memurların alım gücünü arttırın…” dedi.

Sabancı Üniversitesi Finans Kürsü Başkanı Özgür Demirtaş’ın söz konusu tweeti şöyle:

“Değişik meslek grupları zaman zaman benden destek mesajı atmamı istiyor. Ben (10 Yıldır canla başla yazdıklarımdan, videolarımdan anlayacağınız üzere) ülkedeki alım gücünün düşüklüğüne en fazla ses çıkaranım. Her bir meslek grubu için ayrı ayrı yazmaya gerek var mı bilmiyorum? Ama bir yandan da sizi kırmak istemiyorum.

Adalet Bakanlığı hakim savcı harici personeli için bir destek tweeti istenmiş. Eğer bana iletilen maaş miktarı doğru ise çok düşük. Adalet Bakanlığı çalışanlarına ve tüm memurların alım gücünü arttırın…”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar