Ekonomist Özgür Demirtaş 'yapmayın' dedi

Ekonomist Özgür Demirtaş 'yapmayın' dedi
Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ve ekonomi üzerine paylaştığı videolarla yaşanan kötü gidişatı gözler önüne seren Prof. Dr. Özgür Demirtaş, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla yine önemli bir uyarıda bulundu.

EKONOMİST ÖZGÜR DEMİRTAŞ 'YAPMAYIN' DEDİ


Pek çok ekonomistin aksine mesajlarını son derece net bir şekilde veren ve ısrarla sürdürmeye devam ettiğimiz ekonomi politikalarından bir önce dönmemiz gerektiğini söyleyen Demirtaş, ekonominin kötü durumda olduğunu sadece kendisinin değil dünya çapında akademisyenlerin de söylediğini belirtti ve bir kez daha uyarıda bulundu.

Paylaşımlarını okuyan milyonları kötü gidişat konusunda uyaran Demirtaş, yapılan yanlışlardan dönülmesi gerektiğini hatırlattı ve yaşananların ''güç zehirlenmesi'' olduğunu söyledi. Demirtaş şunları yazdı:

"Türkiye’nin ekonomi politikası berbat. Dünya çapında bir tane Akademisyen bile hükümetin politikası doğru demez. Ben bir ülkenin bu kadar uzun süre bu kadar uyarıya rağmen yanlışta direttiğini görmedim. Gelin dönün bu yanlıştan. Güç zehirlenmesi yaşıyorsunuz. Yapmayın."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar