Özgür Demirtaş, ikinci ‘şakkadanak’ vakasını yüzüne vurdu: Batırel’in yalanını ortaya çıkardı

Özgür Demirtaş, ikinci ‘şakkadanak’ vakasını yüzüne vurdu: Batırel’in yalanını ortaya çıkardı
CNN Türk ekranlarında katıldığı programda kullanmış olduğu Şakkadanak ifadesi ile hafızalara kazınan Necmettin Batırel’e, Prof. Dr. Özgür Demirtaş, adeta ikinci bir şakkadanak vakasını yüzüne vurdu.

BATIREL'İN YALANINI ORTAYA ÇIKARDI!

Geçtiğimiz yıllarda çıktığı bir televizyon programında, doların düşüşü için yaptığı “Şakkadanak” çıkışıyla ünlenen Necmettin Batırel, yazdığı bir yazı ile adından yine söz ettirdi.

Tepki çeken yazısında Batırel, Türkiye''nin zenginleştiğini, dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri olduğunu, çoluk çocuk herkesin elinde olan en ucuzu 5 bin liralık telefonların bir bolluk göstergesi olduğunu ifade etti.

Birçok sosyal medya kullanıcısı tepki gösterirken, Prof. Dr. Özgür Demirtaş da kişisel Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımla tepkisini ortaya koydu.

Batırel''in köşe yazısının olduğu bir haberi alıntılayan Demirtaş, ''''Bu beyefendi niye böyle?'''' sorusunu sorarken, yazının yarısının yalan, kalanının da hayal ürünü olduğunu ifade etti.

İşte Özgür Demirtaş''ın o paylaşımı:

Bu beyefendi niye böyle? Yazının %50''si YALAN, geri kalanı Hayal Gücü. Türkiye ilk 10 Ekonomi arasında falan değil. İlk 20''den bile düştü! Bana illa Video çektirip gerçekleri anlattıracak:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar