Özge Ulusoy'dan kepçe kulak itirafı!

Özge Ulusoy'dan kepçe kulak itirafı!
Manken ve sunucu Özge Ulusoy, YouTube’da yayınlanan “Bize Kaldı” programına konuk oldu. Özel hayatına dair bilinmeyenleri içtenlikle anlatan Ulusoy kulaklarının kepçe olduğunu itiraf etti.

Manken ve sunucu Özge Ulusoy, YouTube’da yayınlanan “Bize Kaldı” programına konuk oldu. Ünlü manken, çocukken kulaklarının kepçe olduğunu itiraf etti.

Özge Ulusoy, “Annem akıllı kadın, saçıma bandana, bere derken akşamları okşaya okşaya kulağı oturtmuş. Kulaklarım büyüktür, bebek ayağı gibidir" dedi.

EN SON BURNUMU YAPTIRDIM 

Hangi estetikleri yaptırdığı sorulan Ulusoy “En son burnumu yaptırdım. O bana bir gençlik verdi. Dudağım hep vardı. Yanağımda, çenemde dolgu yok. Botoksum hep vardı zaten” diye konuştu.

ESTETİKTEN NİYE KORKAYIM  

Öte yandan geçtiğimiz aylarda bir açılışa katılan Ulusoy, muhabirlerle sohbet etmişti. Estetik yaptırdığı haberleri ile sürekli gündem olan Ulusoy, "Hiç korkmuyor musunuz?" sorusuna; “Yok hayır niye korkayım? İstedikten sonra hiç korkmam, herkes ihtiyacı olan şeyi yapsın" yanıtını vermişti.

Ulusoy şöyle devam etti: "Aynaya bakınca kendinizi güzel hissetmeyip mutlu olamayacağınız her şeyi yaptırın, imkanınızca mutlu olun. İnsan mutlu olursa etrafındaki toplum da mutlu olur. O yüzden de herkes mutsuz olduğu konuda her şeyi yaptırsın." 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar