Oyuncuları sert şekilde eleştirmişti: Tottenham'da Conte ile yollar ayrıldı

Oyuncuları sert şekilde eleştirmişti: Tottenham'da Conte ile yollar ayrıldı
Premier Lig ekibi Tottenham, teknik direktör Antonio Conte ile karşılıklı anlaşarak yolların ayrıldığını açıkladı.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Karşılıklı anlaşarak Antonio Conte ile yollarımızı ayırdık. Antonio''ya emekleri için teşekkür ediyor ve gelecek için başarılar diliyoruz." ifadeleri yer aldı.

Tottenham Başkanı Daniel Levy ise ayrılık kararına ilişkin yaptığı açıklamada, "Sezonun kalan bölümünde 10 maçımız var. Şampiyonlar Ligi''ne katılabilmek için elimizden gelen her şeyi yapmamız gerekiyor. Sezonu en iyi yerde bitirmek istiyoruz." dedi.

Açıklamada, takımı sezon sonuna kadar Cristian Stellini''nin çalıştıracağı ve yardımcılığını Ryan Mason''ın üstleneceği belirtildi.

Antonio Conte yönetiminde bu sezon Premier Lig''de 28 maçta 15 galibiyet elde eden Londra ekibi, 4 maçta berabere kalırken 9 yenilgi elde etti. Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Milan''a elenerek turnuvaya veda eden Tottenham, ligde topladığı 49 puanla dördüncü sırada yer alıyor.

OYUNCULARI SERT ŞEKİLDE ELEŞTİRMİŞTİ

Conte, takımının Southampton karşısında 3-1 öndeyken sahadan beraberlikle ayrılmasının ardından oyuncuları ve kulübü çok sert şekilde eleştirmiş, "Biz bir takım değiliz. Sahadaki 11 oyuncuyuz. Bencil oyuncular görüyorum. Birbirine yardım etmek istemeyen, yüreğini ortaya koymayan oyuncular. Şimdiye kadar durumu saklamaya çalıştım ama artık yeter." şeklinde konuşmuştu. Bu açıklamalar, İtalyan teknik direktörün biletinin kesilmesine yol açarken, Londra ekibinin başında 76 maça çıkan başarılı teknik direktör, 41 galibiyet, 12 beraberlik ve 23 mağlubiyet ile Tottenham kariyerini noktalamış oldu. 

Tottenham, Antonio Conte''nin de ayrılmasıyla birlikte 7. teknik adam değişikliğinden de hiçbir kupa başarısı elde edememiş oldu. 




 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar