Oyu olmayan 1 Cumhurbaşkanı Yardımcılığı 3 tane vekil almıştı! Demokrat Partili isim ilk turda kazanılmamasında kimleri suçladı

Oyu olmayan 1 Cumhurbaşkanı Yardımcılığı 3 tane vekil almıştı! Demokrat Partili isim ilk turda kazanılmamasında kimleri suçladı
Millet İttifakı ortaklarından hiç oyu olmayan Demokrat Partisi Genel Başkan Yardımcısı Faik Tunay, ittifak ortakları ile ilgili skandal açıklamalarda bulundu.

ŞAHİN YILDIZ-GÜNBOYU

Türkiye 14 Mayıs'ın ardından 28 Mayıs'ta yeniden sandık başına gidiyor. Seçime sayılı günler kala ittifaklar yeniden değişirken partiler arasında hareketli günler yaşanıyor.

Çağlar Cilara'nın sunduğu programına konuk olan Demokrat Parti Genel Başkanı Yardımcı Faik Tunay dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Faik Tunay, "İmamoğlu ve Yavaş masaya olumlu katkı yapmadılar. Sonuçlar ortada. Belediye Başkanları, Belediye Başkanlıklarını yapacak. İYİ Parti masadan kalktı, geldi bir can havliyle durumu kurtarmak adına can simidi gibi sunuldular bu da olumlu etki yapmadı" dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar