Otobüs şoförüne baltayla tehdit!

Otobüs şoförüne baltayla tehdit!
Kahramanmaraş'ta, özel halk otobüsü şoförü Cahit Taşkıran, trafikte tartıştığı otomobil sürücüsü Rüstem E. tarafından baltayla tehdit edildi. Olayın ardından baltalı saldırgan gözaltına alındı.

Olay, öğleden sonra Saçaklızade Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 46 H 0083 plakalı halk otobüsü ile Üngüt-Namık Kemal arasında şehir içi yolcu taşımacılığı yapan Cahit Taşkıran, trafikte otomobil sürücüsü Rüstem E. ile tartıştı. Tartışma sırasında Rüstem E., eline aldığı baltayla otobüsün yanına gelip Taşkıran'la tartışıp tehdit etti. Cahit Taşkıran ise aracın camını kapatıp, kapılarını kilitleyerek polisten yardım istedi.

Otobüsün güvenlik kamerasına yansıyan olayla ilgili soruşturma başlatan polis, Rüstem E.'yi evinde gözaltına aldı. 

Kahramanmaraş'ta, tartıştığı kişi tarafından baltayla tehdit edilen otobüs şoförü Cahit Taşkıran (42) yaşadıklarını anlattı.

Taşkıran, dar yolda geçerken Rüstem E.'nin aracıyla kendi otobüsünün birbirine sürttüğünü, tartışmanın da bundan dolayı çıktığını ileri sürerek, "Hattımızdan yola devam ederken pazar yerinin kurulduğu yerde yol biraz darlaşıyordu. Oradan geçmeye çalıştı ve yan taraftan bana sürttü. Ondan sonra arabadan indi ve küfür hakaretler ederek kimliğimi, ehliyetimi, ruhsatımı istedi, ne kadar maaş aldığımı sordu. Ben de 'Polis gelirse onlara veririm gerekli evraklarını sana vermem' dedim. Ondan sonra kolumdan tutup çekmeye çalıştı küfürler ederek. Pencereyi kapattım, kapıya gelip vurdu" diye konuştu.

'YOLCULAR CAMLARI KAPATTI, ÇOCUKLAR AĞLADI'

Daha sonra Rüstem E.'nin otomobilini ileriye çektiğini ifade eden Cahit Taşkıran, sonrasında yaşananları şöyle anlattı:

"Arabanın bagajını açınca ben şüphelendim hiç hayra alamet değil polis çağıracağız diye bekliyorum ben. Arabasından aldığı küçük balta türü nacakla bize saldırdı ben de kaçtım. Jandarma karakoluna kadar bizi takip etti. Jandarmaya sığındık yolcularla beraber. Büyük bir panik oldu yolcularımızda. Yolcularla küçük çocuklar vardı onlar ağladı, aileler pencereleri kapattı. İneceği yere gelenler bile 'Durma şoför bey' diyerek jandarma karakoluna kadar gitmemi istedi ben de durmadım. Binecek yolcu vardı onlara bile durmadım can güvenliğimiz için."

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar