Ortalığı karıştıran anket sonrası açıklama yapıldı: Erdoğan ve Kılıçdaroğlu arasındaki fark gerçek mi?

Ortalığı karıştıran anket sonrası açıklama yapıldı: Erdoğan ve Kılıçdaroğlu arasındaki fark gerçek mi?
Kılıçdaroğlu'nun Millet İttifakı'nın 13. Cumhurbaşkanı Adayı olarak ilan edilmesinin ardından bazı şirketler yaptıkları yeni anketleri kamuoyu ile paylaşılırken, MAK Araştırma'dan çıktığı iddia edilen son çalışma sosyal medyada gündem oldu. İşte anket sonrası şirketin sahibinden gelen açıklama...

Seçimlerin 14 Mayıs''ta yapılacağının kesinleşme ve Kılıçdaroğlu''nun aday olarak duyurulmasının ardından anket şirketleri çalışmalarına hız verdi.

Bu kapsamda yapılan anketler peşi sıra yayımlanırken, bir araştırmanın da Mehmet Ali Kulat''ın sahibi olduğu MAK Araştırma''dan geldiği iddia edilmişti.

Sosyal medyada MAK Danışmanlık tarafından hazırlandığı iddia edilen anket sonucunda Cumhur İttifakı''nın cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan''ın yüzde 43; Millet İttifakı''nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu''nun yüzde 57 oranında oy aldığı görüldü.

''SADECE 3 İLDE YAPILDI'' DENİLMİŞTİ

Söz konusu anket sonucu gündem yaratırken, yeni iddialar da peş peşe geldi. Sosyal medyadaki bazı kullanıcılar anketin sadece Rize, Tunceli ve Yalova''da yapıldığı iddialarını paylaştı.

MAK DANIŞMANLIK AÇIKLAMA YAPTI

Yüzde 57''ye 43 oranında sonuçların olduğu iddia edilen anketle ilgili MAK Danışmanlık''tan açıklama geldi.

MAK Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Kulat, böyle bir anket çalışmalarının olmadığını duyurdu.

MEHMET ALİ KULAT "BÖYLE BİR ANKETİMİZ YOKTUR" DEDİ

Sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yapan Kulat, "MAK DANIŞMANLIK tarafından yapılan böyle bir anket yoktur. Bilginize. Kişisel ve Kurumsal (MAK DANIŞMANLIK) ismimizi kullananlar hakkında Avukatlarımiz TC Savcılığına gerekli yasal başvuruyu yapmaktadır" ifadelerini kullandı.

gdfgdfgh

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar