Ortak bildiri ile CHP’nin bildirisi arasındaki fark ne! Özgür Özel’den ilk açıklama geldi

Ortak bildiri ile CHP’nin bildirisi arasındaki fark ne! Özgür Özel’den ilk açıklama geldi
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 4 partinin imzaladığı ortak bildiri ile CHP’nin bildirisi arasındaki farkı açıkladı. İşte dikkat çeken o detay!

Hain terör saldırısı sonucu Irak’ın Kuzeyinde 12 asker şehit düştü. AKP, İYİ Parti, Saadet Partisi ve MHP saldırının ardından ortak bir bildiri imzaladı.

CHP ise bildiriye imza atmayarak kendi bildirisini paylaştı.
CHP lideri Özgür Özel, dikkat çeken hamle sonrası ilk kez konuştu. Manisa'da basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Özel “Onların yayınladığı metinde terörü kınıyorlar, biz lanetliyoruz. Bildiri imzalıyoruz, bayrağı asıyorlar ve Erdoğan propaganda yapıyor. Sonra bir sonraki şehide kadar herkes unutuyor” dedi.

Ömer Çelik’in çok kolay bir siyasete alıştığını belirten Özel “Ezberi bozulduğu için ne diyeceğini şaşırmış. Ömer Bey, bir sizin grubunuzun bildirisine bak, bir bizim açıkladığımız bildirimize bak” diye konuştu.

ÖMER ÇELİK NE SÖYLEMİŞTİ?

Bugünkü açıklamasında Özgür Özel’i hedef alan Çelik “ Özel’in, Yüce Meclis’te partilerin terörü lanetleyen ortak bildirisine imza atmak için şartlar öne sürmesi utanç verici bir tutumdur” ifadelerini kullanmıştı.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar