Davutoğlu'ndan Cumhur İttifakı'na yerel seçimler için yeşil ışık: Destek şartını açıkladı

Davutoğlu'ndan Cumhur İttifakı'na yerel seçimler için yeşil ışık: Destek şartını açıkladı
Yaklaşan yerel seçimleri hakkında konuşan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu Cumhur İttifakı'na yeşil ışık yaktı. İşte detaylar...

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, yaklaşan yerel seçimlerinde AKP ve MHP'nin adaylarına destek verebileceklerini söyledi.

CUMHUR İTTİFAKI'NA YEŞİL IŞIK

2023 Genel Seçimlerine CHP listelerinden katılan ve sonrasında istifa edip Saadet Partisi ile TBMM'de grup kuran Gelecek Partisi'nin Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, yerel seçim öncesi Cumhur İttifakı'na yeşil ışık yaptı.

158979.jpeg

T24 yazarı Murat Sabuncu'ya konuşan Davutoğlu, yerel seçimlerde bazı bölgelerde Cumhur İttifakı adaylarını destekleyebileceklerini açıkladı.

Yaklaşan yerel seçimlerde partinin yol haritası nasıl olacak konusunda Gelecek Partisi’nin henüz net bir ittifak kararı olmadığını söyleyen Davutoğlu, AKP ya da MHP'ye destek ihtimaline ilişkin şöyle konuştu:

"Bazı yerlerde bizim adayımıza MHP ya da AK Parti destek vermek isterse 'niye veriyorsunuz' demeyiz veya bazı yerlerde o kadar iyi aday çıkarırlar ki iktidarın adayına destek veririz."

YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar