Orhan Çerkez kimdir? CHP İstanbul Çekmeköy Belediye Başkan adayı Orhan Çerkez kaç yaşında, nereli?

Orhan Çerkez kimdir? CHP İstanbul Çekmeköy Belediye Başkan adayı Orhan Çerkez kaç yaşında, nereli?
Partilerin yerel seçimlerde göstereceği adaylar belli olmaya başladı. Son olarak CHP İstanbul'un kalan ilçelerindeki adaylarını da açıkladı. Çekmeköy adayı ise Orhan Çerkez oldu. Peki Orhan Çerkez kimdir? CHP İstanbul Çekmeköy Belediye Başkan adayı Orhan Çerkez kaç yaşında, nereli?

Orhan Çerkez kimdir?

Yerel seçimlerde CHP 'Kale' olarak adlandırdığı ilçelerde adaylarını belirlememişti. Birçok kişinin merak ettiği adaylar dün belirlendi. CHP'nin İstanbul Çekmeköy Belediye Başkan adayı Orhan Çerkez oldu. Peki Orhan Çerkez kimdir? CHP İstanbul Çekmeköy Belediye Başkan adayı Orhan Çerkez kaç yaşında, nereli?

ORHAN ÇERKEZ KİMDİR?

Orhan Çerkez, 1962 yılında Ardahan'da dünyaya geldi ve 1980 yılından beri İstanbul'un Çekmeköy ilçesinde ikamet etmektedir.

Orhan Çerkez, lisans eğitimini Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü'nde tamamlamış ve ardından İstanbul Medeniyet Üniversitesi Kamu Yönetimi ve Şehircilik Bölümü'nde yüksek lisans yapmıştır. 1985 yılında Kadıköy Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nde devlet memuru olarak göreve başlayan Çerkez, 2009 yılına kadar aynı birimde sorumlu amir olarak görev yapmıştır. Belediyecilik alanındaki deneyimlerine Ataşehir Belediyesi'nde İdari İşler Amiri olarak devam eden Çerkez, 4 yıl boyunca Ulaşım Hizmetleri Müdürü olarak görev almıştır. 2016 yılından itibaren ise Ataşehir Belediye Başkan Yardımcılığı görevini sürdürmektedir.

YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Öne Çıkanlar