OnlyFans'in kullanıcı sayısı artıyor: İçerik üreticilerinin ne kadar kazandığı açıklandı!

OnlyFans'in kullanıcı sayısı artıyor: İçerik üreticilerinin ne kadar kazandığı açıklandı!
Erotik içeriklerin para kazandırdığı bir platform olan OnlyFans'ta geçtiğimiz yıl içerik üretenlerin sayısı yüzde 47 artarak 3.2 milyonun üzerine çıktı.

Yetişkin içerik platformu OnlyFans ile ilgili kullanıcı istatistikleri açıklandı. Platform, 2022 yılında gelirlerini artırdı. Ayrıca içerik üreticilere ödenen para, içerik üretici sayısı ve kullanıcı sayısı da yükseldi.

Webtekno'nun aktardığına göre; Müstehcen içeriklerin yer aldığı platform, kimileri tarafından "ahlaksızlık" olarak nitelendirilse de kimileri için büyük bir gelir kaynağı haline geldi. Platformun sahibi olan Fenix ​​International tarafından yapılan son açıklamalar, platformun her geçen gün biraz daha büyümeye devam ettiğini gözler önüne seriyor.

Yapılan açıklamaya göre geçtiğimiz yıl boyunca OnlyFans'te içerik üreten fenomenlere, 5.6 milyar dolarlık ödeme yapıldı. Bu rakam, 2021 yılına kıyasla yüzde 17'lik artış olduğu anlamına geliyor. Platformun popülaritesi artmaya devam ederse, OnlyFans'te dönen paranın daha da artacağını rahatlıkla söyleyebiliriz.

Fenix ​​International'ın açıklamasına göre OnlyFans'te içerik üretenlerin sayısı, 2022 yılında yüzde 47 artış gösterdi ve 3.2 milyon seviyesine ulaştı. Bununla birlikte, OnlyFans kullanıcı sayısı ise yüzde 27'lik artışla 238.8 milyon olarak kayıtlara geçti. Türkiye'de yasaklı olan platform, açıklanan mali durum raporuyla da gündemde kendine yer bulmaya devam edecek gibi görünüyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar