Onlarca kişiye mezar olmuştu! Sahibi AKP'li Belediye Meclis üyesi çıktı

Onlarca kişiye mezar olmuştu! Sahibi AKP'li Belediye Meclis üyesi çıktı
Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerin ardından Gaziantep'te yıkılarak onlarca kişinin hayatını kaybetmesine neden olan Nurdağı Otel'in sahibi Mustafa Gökkaya'nın AKP Belediye Meclis üyesi olduğu ortaya çıktı.

Maraş merkezli depremlerin ardından yıkılan yapılara yönelik soruşturmalar devam ederken, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, 78 müteahhit, 64 yapı sorumlusu ve 11 yapı sahibinin tutuklandığını açıkladı. Kahramanmaraş''ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerden en fazla etkilenen şehirler arasında yer alan Gaziantep''te, Nurdağı Oteli de depremin ardından enkaza dönmüştü.

DW Türkçe''den Pelin Ünker''in haberine göre,  çöken otelin altında onlarca vatandaş hayatını kaybederken, otelin sahibi Mustafa Gökkaya''nın, Gaziantep Nurdağı Belediyesi''nde AKP Meclis üyesi olduğu ortaya çıktı. 

DEPREMİN EN ÇOK YIKIMA NEDEN OLDUĞU İLÇE

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı hasar tespit çalışmalarına göre Antep Nurdağı, depremin en çok yıkıma neden olduğu ilçe olarak kayıtlara geçti. Son tespitlere göre Nurdağı''nda 1743 bina yıkıldı, 4 bin 787 bina acil yıkılacak, ağır hasarlı, yıkık olarak tespit edildi.

TUTUKLANAN İSİMLER ARASINDA YER ALMIYOR

Çöken Nurdağı Otel''in sahibinin Mustafa Gökkaya olduğunun anlaşılmasıyla birlikte Gökkaya''nın akıbeti de merak konusu oldu. Tutuklanan isimler arasında yer almayan AKP''li Gökkaya''nın şu anda nerede olduğu bilinmiyor. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar