Olympiakos taraftarlarından Sloukas'a tehdit

Olympiakos taraftarlarından Sloukas'a tehdit
Pire ekibinden ayrılıp Atina ekibine geçen Sloukas'a taraftar tepkisi giderek büyüyor.

SİNAN ŞAHİN-GÜNBOYU

Türk Hava Yolları Euroleague‘de mücadele eden Yunanistan A1 Ethnikis temsilcisi Olympiakos‘ta tecrübeli oyun kurucu Kostas Sloukas‘la yapılan görüşmeler olumsuz sonuçlandı.

İlk Pire ekibinin yönetimi ile konuşan Sloukas, Bartzokas ile yaptığı görüşmeden de sonuç alamadı.

Tecrübeli Yunan guardın takımdan ayrıldığı Olympiakos tarafından açıklandı.

Oyuncunun Fenerbahçe’ye imza atması beklenirken Ergin Ataman'ın yönetimindeki Panathinaikos büyük bir hamle yaptı.

Pana, ezeli rakibi Olympiakos'un eski kaptanı Sloukas ile 3 yıllıktan 10 milyon euroya anlaştı.

33 yaşındaki Yunan guard, sözleşmeyi imzaladı.

Türk ve Yunan basınında geniş yankı uyandıran haber, Pire hattında büyük bir gerilim yarattı.

Olympiakos'un taraftar grubu Gate 7 de Sloukas‘a yönelik çok sert bir açıklama yayınladı.

Açıklamada şunlar denildi:

“Şampiyonluk kutlamalarında (Yunanistan Ligi) sanki pek mutlu değil gibiydin, takımın geri kalanının aksine eğlenmiyordun. Bu sebeple yanına gelip seninle konuştuk, bize sezon boyunca işler kötü giderken bile verdiğimiz destekten dolayı teşekkür ettin. Hatta kariyerini Olympiakos’ta bitirmek istediğini ama koç Georgios Bartzokas’ın seni yeterince oynatmadığını, bu yüzden canının sıkkın olduğunu söyledin. Biz ise ikinizin de yanında olduğumuzu, Olympiakos armasının her şeyin önünde olduğunu ve takımın iyiliği için koç Bartzokas’la ortak bir paydada buluşmanız gerektiğini söyledik. Sen ise bunu yapmadın, kendi egonu Olympiakos’un önünde tuttun. O gün senden olur da Olympiakos’la anlaşamazsan bile Panathinaikos’a imza atmamanı rica etmiştik. Sen ise o an hiddetlenip ’10 milyon euro verseler bile asla Panathinaikos’a gitmeyeceğini’ söylemiştin. Bu yüzden sen bizim için hem yalancısın, hem de hainsin!

SEN İSE ARTIK BİZİM İÇİN HİÇBİR ŞEYSİN

Biz sana o an Panathinaikos’un sana ilgi duyma ihtimalinin olduğunu ve bu kadar emin konuşmaman gerektiğini söylemiştik. Sen ise bize “ben hain değilim, zamanında önümde çok daha iyi teklifler olmasına rağmen sırf bu kulübü çok sevdiğim için Olympiakos’a geri döndüm” demiştin. Bu da senin nasıl biri olduğunu gösteriyor. Panathinaikos’a gitmen umrumuzda değil çünkü koçumuz Georgios Bartzokas seni takımda istemedi, yönetim de takımdan ayrılmana izin verdi. Sen kariyerinde hiçbir zaman lider bir oyuncu olamadın, olamayacaksın da. Zamanında Vassilis Spanoulis, kirli düzene karşı çıkıp bize katıldı ve Avrupa basketbolunun tarihini değiştirdi. O, Panathinaikos’un sözleşme teklifini reddedip Olympiakos’a geldi. Bu yüzden sonsuza dek onu sevmeye devam edeceğiz. Sen ise artık bizim için hiçbir şeysin.”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar