Olay TV'nin sahibi konuştu: Kapatır giderim

Olay TV'nin sahibi konuştu: Kapatır giderim
Olay TV'nin sahibi Cavit Çağlar "İktidar baskı yapmayacak mı?" sorusuna, "Kolayı var. Kapatır giderim. Vururum kapıya kilidi, çekilirim" yanıtını verdi.

Olay TV'nin sahibi konuştu: Kapatır giderim

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, son dönemde medyada yaptığı transferlerle çok konuşulan Olay TV'nin sahibi Cavit Çağlar ile konuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ilgili iddialara dair konuşan Çağlar, "Ben hayatımda Ekrem İmamoğlu ile bir araya gelmedim. Belki bir iki karşılaşmışızdır. Karşılaşırsak merhaba, merhaba. Tabii ki, İstanbul Belediye Başkanı olarak saygımız vardır ama tanışmayız bile" dedi.

"Kanalın hiçbir konuda tavrı, bırak tavır almayı yorumu bile olmayacak" diyen Çağlar, "Tamamen haber yapacağız. Hiçbir tavır, tutum almayacağız. Tamamen yorumsuz olacağız. Buna uymayan gider. Yorum yapacak olan, taraf tutacak olan bizim orada olmaz. Hemen gider ya da biz yollarız. Yüzde yüz tarafsız, yüzde yüz yorumsuz olacağız" dedi.

Fatih Altaylı'nın "İktidar baskı yapmayacak mı?" sorusuna Çağlar, "Kolayı var. Kapatır giderim. Vururum kapıya kilidi, çekilirim" yanıtını verdi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar