Öğrencisini taciz ettiğini itiraf eden Prof. Dr. Celal Şengör'e soruşturma açıldı

Öğrencisini taciz ettiğini itiraf eden Prof. Dr. Celal Şengör'e soruşturma açıldı
Kısa bir süre önce sosyal medya platformlarında dolaşıma sokulan bir videoda, Prof. Dr. Celal Şengör'ün bir öğrencisini nasıl taciz ettiğine dair yaptığı konuşmalara tanıklık ettik. Gelen tepkiler sonrasında İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) rektörlüğü Şengör hakkında idari soruşturma başlattığını açıkladı.

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) rektörlüğü, öğrencisini taciz ettiği ortaya çıkan Prof. Dr. Celal Şengör hakkında idari soruşturma başlattığını açıkladı.

Açıklamada; "İstanbul Teknik Üniversitesi fiziksel, sözlü ve diğer şekillerde tacizcinin, küçük düşürücü davranışların her çeşidine karşı olup, bu tür eylemleri gerçekleştiren kişilere en küçül tolerans gösterilmeyecektir' denildi.

İşte o açıklama:

itu-aciklama-ic.jpeg

NELER YAŞANMIŞTI?

Sosyal medyada dolaşıma sokulan bir video üzerinden Prof. Dr. Celal Şengör'ün, İstanbul Teknik Üniversitesi'nde bir öğrencisini taciz ettiği anlaşılmıştı. Geçmişte yaşadığı bir durumda öğrencisine sinirlendiğini belirten Şengör, yayında öğrencisinin eteğini kaldırarak tokat attığını söyledi.

Öğrencisinin şaşkın bakışlarıyla karşılaştığını söyleyen Celal Şengör, "O kadar kızdırdı ki, Saniye'nin eteğini kaldırdım. Kıçına bir tokat attım. Bu dehşete düştü." dedi.

Olayın devamını anlatan Şengör, "Baktım böyle bakıyor bana. Bana bak dedim baban bunu yaptı mı dedim. Bana babam bile bunu yapmadı dedi. Heh dedim eksik kalmış, şimdi tamamlandı" ifadelerini kullandı. Şengör'ün bu sözleri sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Çok sayıda kullanıcı profesöre tepki gösterdi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar