Ödeme tarihi netleşti! İşte emeklilerin alacağı zamlı maaşlar

Ödeme tarihi netleşti! İşte emeklilerin alacağı zamlı maaşlar
Kamu çalışanları ve emeklilerin yılın ikinci yarısında alacağı maaşlar belli oldu ancak zamlı maaşlar ve maaş farklarının ne zaman hesaplara yatacağı merak ediliyordu. Milyonlarca emeklinin beklediği takvim netleşti.

İŞTE EMEKLİLERİN ALACAĞI ZAMLI MAAŞLAR...

SSK emekli maaşları için ödemeleri için ise 17 Temmuz tarihi belirlendi. Maaşlar tahsis numarasının son rakamına göre ödenecek ve 26 Temmuz''a kadar ödemeler sürecek. 

Tahsis numarası son rakamı 9 olanlar ayın 17''sinde, son rakamı 7 olanlar ayın 18''inde, son rakamı 5 olanlar ayın 19''unda, son rakamı 3 olanlar ayın 20''sinde, son rakamı 1 olanlar ayın 21''sinde, tahsis numarası son rakamı 8 olanlar ayın 22''sinde, son rakamı 6 olanlar ayın 23''ünde, 4 olanlar ayın 24''ünde, 2 olanlar ayın 25''inde ve son rakamı 0 olanlar ayın 26''sında ödemelerini alacak.

Bağ-Kur emekli maaşları için ödemeleri 25 Temmuz''dan itibaren hesaplara yatmaya başlayacak.

MEMUR VE EMEKLİ MAAŞLARI NE KADAR OLDU?

Haziran ayı enflasyon verilerinin açıklanmasıyla emekli ve memur maaş zamları belli oldu. TÜİK haziranda aylık enflasyonun yüzde 4.95 olduğunu açıkladı.

Böylece enflasyon farkıyla, SSK ve Bağ-Kur emekli aylıkları yüzde 42.35, memur ve emekli memur aylıkları yüzde 41.69 oranında artacağı kesinleşti. Buna göre en düşük emekli maaşı 3.500 TL olarak belirlendi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar