O banka kartı olanları sevindirecek gelişme! Hesaplara para yatıyor

O banka kartı olanları sevindirecek gelişme! Hesaplara para yatıyor
İş Bankası kartı olanları sevindirecek gelişme! İş Bankası tarafından müşterilerine güzel haberi duyurdu

Tatilbudur.com’dan Maximum özellikli kredi kartı veya Bankamatik kartıyla tek seferde yapılacak 4.000 TL ve üzeri peşin veya taksitli ilk alışverişe 400 TL MaxiPuan kazanma fırsatı sunuldu. Söz konusu kampanya bugün gün sonunda sona erecek.

KAMPANYAYA DAHİL OLAN KARTLAR

İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, MercedesCard, Maximiles, Maximum Pati Kart, Maximum Genç Kredi Kartı), Bankamatik Kartları ve MaxiPara kartlar

KAMPANYAYA DAHİL OLMAYAN KARTLAR

Ticari kredi kartları ve aidatsız kredi kartları ile yapılan işlemler, iptal, iade işlemleri ile MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler kampanyaya dâhil değildir.

Kampanyadan yararlanabilmek için Maximum Mobil uygulaması üzerinden kampanyaya katılım sağlanmalıdır. Katılım kampanya dönemi içinde dilediğiniz zaman (alışverişinizden önce veya sonra) yapabilirsiniz.

KAMPANYANIN KULLANIMI

Kampanya kart bazında değil müşteri numarası bazındadır. Bir müşteri kampanyadan 1 kere yararlanabilir ve en fazla 400 TL MaxiPuan kazanabilir. Kampanyadan kazanılan MaxiPuanlar 16 Şubat 2022 tarihinde en son alışveriş yaptığınız kartınıza yüklenecek olup, kullanılmayan MaxiPuanlar 28 Şubat 2022 tarihinde geri alınacaktır. Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil’e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır.

Kampanya dönemi içerisinde gerçekleştirilen alışverişlerin iptal edilmesi veya satın alınan ürünlerin iade edilmesi durumunda yüklenen MaxiPuanlar geri alınacaktır. Türkiye İş Bankası A.Ş kampanya koşullarında değişiklik yapma ve/veya kampanyayı iptal etme hakkını saklı tutar. (Egehaber.com)

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar