Nureddin Yıldız'dan tartışma yaratan sözler: Gazoz, çay, kahve aklınıza cinsellik getirir

Nureddin Yıldız'dan tartışma yaratan sözler: Gazoz, çay, kahve aklınıza cinsellik getirir
Nurettin Yıldız, sosyal medyada yayılan bir videosunda "Ketçap, baharat, gazlı içececek, kakao, çay, kahve bunlar şehvet uyandırıcı şeylerdir." şeklinde konuştu. Yıldız'ın bu açıklaması sosyal medyada tepki topladı.

GÜLSÜM ALPKIRAY / GÜNBOYU

Sosyal Doku Vakfı Başkanı Nureddin Yıldız’ın daha öncelerde yapmış olduğu bir konuşma yeniden gündem oldu.

Yıldız, yaptığı konuşmada, “Gıdayı, şehveri azdırmayacak şekilde kullanmak gerekir. Baharatlı yiyecekler, aşırı et tüketimi, ketçap, gazlı içecekler, kakao, çay, kahve bunlar şehvet uyandırıcı şeylerdir.” ifadelerini kullandı.

Şehvet konusunda imtihan sıkıntısı yaşayanların, bu yiyecek ve içeceklere dikkat etmesi gerektiğini dile getiren Yıldız, “Genç bir Müslüman baharatlı ve ketçaplı yiyecekler yemesin. Bunlar iç organlarımızı çabuk hareketlendirecek şeylerdir." diye konuştu.

2018’de “Dayak yiyen kadın sabaha kadar şükretsin” sözlerini sarf ettiği için sosyal medya üzerinden tartıştığı bir kadın kullanıcı ile davalık olan Yıldız, daha sonra davayı kaybetmişti.

Yine Yıldız daha önce yaptığı bir açıklamada, "yedi yaşında bir kız çocuğu, 25 yaşında erkek çocuğu ile nikâhlanabilir." şeklinde konuşmuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar