Nöbetçi futbol yazarı Tansu Sarı açıkladı! Abdullah Avcı'nın ayrılışı tezgah mı?

Nöbetçi futbol yazarı Tansu Sarı açıkladı! Abdullah Avcı'nın ayrılışı tezgah mı?
Trabzonspor'da kulüple sözleşmesi 31 Mayıs 2025'de bitmesi gereken Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilirken tecrübeli çalıştırıcıya sadece Mayıs ayı sonuna kadarki alacağı ücretin ödeneceğinin duyurulması kafaları karıştırdı.

GÜNBOYU-TANSU SARI

Trabzonspor''un Adana Demirspor maçına Abdullah Avcı''nın yardımcısı Orhan Ak takımın başında sahaya çıkacak.

Beşiktaş''la mahkemelik olan ve tazminat parasını çatır çatır alan Abdullah Avcı''nın; Trabzonspor''dan tazminat talebinin olmaması şaşkınlıkla karşılandı.

Abdullah Avcı''nın kulübe veda açıklamasında da kongreye kadar Başkanlık görevini yapacak olan Ertuğrul Doğan''a teşekkür edip; ayrılan Eski Başkan Ahmet Ağaoğlu''nu pas geçmesi de dikkat çekmişti.

Trabzonspor Kulübü''nü mahkemeye veren ve Ahmet Ağaoğlu Yönetimini ibra etmeyen Divan Üyesi Hasan Fehmi Bayraktar; perşembe günü Günboyu''na yaptığı özel açıklamada Eski Başkan Ahmet Ağaoğlu''nun yasa gereği açıklaması gereken servet beyanını yapmadığını açıklamış; Divan Başkanı Ali Sürmen''in de kendisini onayladığını vurgulamıştı.

Hasan Fehmi Bayraktar Günboyu yazarı Tansu Sarı''ya bugün yaptığı açıklamadaysa Teknik Direktör Abdullah Avcı ve Ertuğrul Doğan''ı hedef aldı.

Abdullah Avcı''nın sözleşmesi bulunmasına rağmen tazminat peşinde koşmamasının garip olduğunu belirten Hasan Fehmi Bayraktar "Abdullah Avcı tezgah mı kurdu; yoksa -yerse- mi yaptı? Ertuğrul Doğan''la arası iyiyse neden istifa etti? Ayrıca neden çalışmadığı Nisan ve Mayıs aylarının parasını alıyor ki? Onurlu insanlar ihtiyaçlı bile olsalar para almazlar.

Ertuğrul Doğan Trabzonspor''un yeni Başkanı olursa Abdullah Avcı Trabzonspor''a geri mi dönecek? Yoksa Beşiktaş''a tazminat için yaptığını Trabzonspor''da uygulamaya gücü yetmedi mi? Bu işte sanki bir tezgâh kokusu alıyorum" dedi.

Hasan Fehmi Bayraktar ayrıca "Madem Abdullah Avcı istifa etti; Adana Demirspor maçında neden takımı yardımcısı Orhan Ak çalıştıracak? Koskoca Trabzonspor''u çalıştırabilecek altyapı hocası yok mu?" ifadesini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar