Nil Anka kimdir? Nil Anka'nın gerçek ismi Ümmügülsüm mü?

Nil Anka kimdir? Nil Anka'nın gerçek ismi Ümmügülsüm mü?
Sosyal medyada adından sıkça söz ettiren şarkıcı ve yazar Nil Anka, gerçek isminin Ümmügülsüm olduğuna dair çıkan iddialara açıklama getirdi. Nil Anka, Instagram hesabı üzerinden yaptığı 4 sayfalık açıklamada, isminin doğru bir şekilde Nil Anka olduğunu belirtti.

Nil Anka, açıklamasında, "Adım hiçbir zaman Ümmügülsüm olmadı. Her zaman Nil Anka’ydım. Ayrıca çok sempatik bir isim. Olsaydı da zevkle kullanırdım." ifadelerine yer verdi. Ayrıca, insanların isimlerini değerlendirmenin bir anlam taşımadığını vurgulayarak, sosyal medyada dolaşan yalan ve iftiraların kendisini zor durumda bıraktığını dile getirdi.

7fac510f-6053-4360-930a-de695236c4c5n.jpg

Nil Anka, müzik kariyerine Adnan Menderes Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nden mezun olduktan sonra başladı. Türkiye'de ve Avrupa'da birçok konser veren Anka, müzik kariyerine Türkiye'deki siyasi istikrarsızlık nedeniyle ara vererek Güney Afrika'ya yerleşti. Salgının ardından Avrupa'ya dönen sanatçı, müzikle olan bağını iş dünyasındaki kariyeriyle birleştiriyor. Ayrıca, Nil Anka'nın ilk kitabı olan "Kendinden Kaçmak Kendine Dönüş" raflardaki yerini aldı.

nil-anka-kimdir-nil-anka-ummugulsum-olayi-nedir-qzea.jpg

Nil Anka'nın yaşadığı olaylar ve yaptığı açıklamalar, sosyal medyada geniş bir yankı bulurken, sanatçının müzik ve yazarlık kariyerindeki yeni adımları merakla bekleniyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar