Nihat Kahveci Fenerbahçe taraftarının sesi oldu: Mert Hakan ve takıma kurşun gibi sözler

Nihat Kahveci Fenerbahçe taraftarının sesi oldu: Mert Hakan ve takıma kurşun gibi sözler
Nihat Kahveci, Fenerbahçe'nin İstanbulspor ile 3-3 berabere kaldığı maçı yorumladı, Mert Hakan Yandaş'a çok sert eleştiride bulundu.

ALİ AYDIN/GÜNBOYU

Spor Toto Süper Lig''in 31. haftasında Fenerbahçe ile İstanbulspor karşı karşıya geldi.

Ülker Stadı''ndaki maçta galip gelen taraf olmadı ve maç 3-3 berabere tamamlandı. Sarı-lacivertliler, 25 ve 51. dakikalarda Arda Güler ve 71. dakikada Joao Pedro ile golleri buldu.

İstanbulspor''un golleri ise 57. dakikada penaltıdan ve 66. dakikada Valon Ethemi ile 90+6''da Eze''den geldi.

Nutspor’da karşılaşmayı yorumlayan eski futbolcu Nihat Kahveci, Mert Hakan ve Fenerbahçe’yi böyle eleştirdi:

“Seviye arttıkça senin defoların ortaya çıkar. Samet geldiğinden beri ''Ben Fenerbahçe stoperiyim'' dedirtmedi, biz orada Kim-Min Jae izledik. Fenerbahçe taraftarının son 1 aydır izlediği her maçta saçlarındaki beyazlar artıyor. Arda taraftardan özür dilemiş. Sen özür dileme kardeşim, sen mükemmelsin. Arda daha ne yapsın ya? Bizim 2008''deki Avrupa Şampiyonası''nı takip edenler iyi hatırlar. Son dakikalar. İsviçre''yi yen, Çekya''yı yen, Hırvatistan maçı son dakika gol, uzatmalar, penaltılar yen, Almanya’ya son dakika yenil. Bir yere kadar son dakikalar. Rakibin de son dakikaları var. 9 dakikayı duyduğunda zaten bir stres başlıyor. Acabalar başlıyor. Seyirci sessiz ve tedirgin. Oyun iyi değil. Oyun gücü yok. Mert Hakan oyunda ama nasıl biliyor musun? Ayaklarıyla değil, ağzıyla. Kusura bakmasın Mert Hakan. Ağzıyla muhteşem oyunda. Seyirciyle, arkadaşlarıyla, rakiple konuşma... Her türlü konuşmada sahanın en iyisi ama ayakları oynamıyor. Bir oyuncu kulübede 3-4 tane sarı kart yer mi ya.''''

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar