Netflix "My Netflix"i tanıttı: Kullanıcılar artık daha hızlı erişebilecek

Netflix "My Netflix"i tanıttı: Kullanıcılar artık daha hızlı erişebilecek
Dünyanın en popüler dijital yayıncılık platformlarından Netflix, kullanıcı deneyimini iyileştirmek için kendini geliştirmeye adadı. Şirket, My Netflix adını verdiği yeni özelliğini duyurdu.

DAMLA BAYLAN/GÜNBOYU

Geçtiğimiz günlerde Ağustos 2023 takvimini açıklayan Netflix, kullanıcı deneyimini iyileştirmek için çalışmalarını hızlandırdı.

Kullanıcılar, My Netflix sayesinde favori içeriklerine hızlıca erişebilecek.

Konu hakkında gönderi yayınlayan şirket, “Bugün, ne izlemek istediğinizi seçmenize yardımcı olacak kolay kısayollarla sizin için özel olarak tasarlanmış özelliğimizi tanıtıyoruz. iOS ve Android‘deki bu yeni özel alanda, indirdiklerinize (örneğin o uzun uçuşlarda izlemek istediğiniz dizibölümleri) veya listenize kaydettiğiniz şovları ve filmlere hızlıca erişebileceksiniz.” ifadelerine yer verdi.

Yeni özellik, iOS ve Android uygulamalarında “size özel tek adres” olarak tanımlanan yeni bir sekme olarak karşımıza çıkacak. My Netflix, kullanıcıların indirdiklerine ilişkin birleştirilmiş bir görünüm sağlayacak. Kullanıcılar, beğendikleri dizi ve filmlerin listesini, izleme listesine kaydedilen şovlar ve gelecek bölümler için ayarladıkları hatırlatıcıları bu sekmede görüntüleyebilecek.

My Netflix sekmesi, 24 Temmuz Pazartesi gününden itibaren yayıncının iOS uygulamasında kullanıma sunulacak. Şirket, ağustos ayının başlarında Android’de kullanıma sunulacağını açıkladı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar