Konu: Pakistanlı öğrenci... TRT'nin tartışmalara neden olan yeni dizisi Koyu Beyaz

Konu: Pakistanlı öğrenci... TRT'nin tartışmalara neden olan yeni dizisi Koyu Beyaz
İlk bölümüyle 24 Temmuz 2023 Pazartesi akşamında TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan Koyu Beyaz dizisi konusu nedeniyle sosyal medyada tepki topladı.

AHMET UNUTGAN/ GÜNBOYU

Daha önce TRT Tabii platformunda yayınlanan Koyu Beyaz dizisinde , Erasmus'a giden Türk öğrencinin Pakistanlı bir öğrenciyle olan arkadaşlığını ve kültürel yakınlaşmalarını ve başlarına gelen maceraları işliyor.

Kültürel farklılıkların işlendiği Koyu Beyaz dizisi konusu nedeniyle sosyal medyada tepki gördü.

download.jpg

KOYU BEYAZ DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Sosyetik bir ailenin oğlu olan Alper, İngiltere'den gelen Pakistan asıllı Ferhan ile tanışınca hayatı değişir. İkili başlarda sorumluluk almaktan uzak bir şekilde üniversite hayatı yaşamayı planlar. Ancak yabancı oldukları değerlere doğru yolculuğa çıkınca değiştiklerini fark ederler.

Kültürel farklılıkları anlamalarıyla hayat görüşlerini sorgulamaya başlar, yeni bir bakış açısı edinirler. Alper ile Ferhan arasındaki kardeşlik bağı dizide ön plana çıkar.

KOYU BEYAZ DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMLER?

Koyu Beyaz dizisinin oyuncu kadrosunda Atakan Hoşgören , Atabiq Mohsin, Cemil Şahin, Merjem Siljak, Sueun Yoo, Rami Narin, Charles Carroll, Steve Leyland, Pelin Gerish, Osman Barış Özkoçak, İsa Can Dinç, Atiqa Odho, Tauseeq Heider, Jong Kim, Tatenaa Beauty Muvuti, Müge Duygun, Zeynep Anacan, Romina Buldanlıoğlu, Sen Monro, Emin Oğuz, Diana Chilingaryan, Michael Mitchell, Michael Sezgin, İhsan Önal, Asya Özveren, Aylin Arasıl, Gökçe Özyol, Aylin Kabasakal, Denisa Gültekin, Nisa Bölükbaşı, Paul Facey, Uğurcan Çankaya ve Doğukan Oltulu yer alıyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar