Uraz Kaygılaroğlu ile Nesrin Cavadzade'den aşk dedikodularına cevap...

Uraz Kaygılaroğlu ile Nesrin Cavadzade'den aşk dedikodularına cevap...
Ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu ve Nesrin Cavadzade'nin uzun süredir aşk yaşadığı iddia ediliyor. Bu iddialara uzun süredir sessiz kalan ikili, konu hakkında açıklama yaparak aralarında arkadaşlık dışında bir ilişki olmadığını dile getirdi.

Geçtiğimiz aylarda Üç Kuruş dizisinin setinde tanışan Nesrin Cavadzade ile Uraz Kaygılaroğlu, uzun süredir sosyal medyanın dilinde. İki ay önce sevgilisi Gökhan Alkan''dan ayrılan Cavadzade''nin Uraz Kaygılaroğlu ile aşk yaşadığı ileri sürüldü. 

"AŞK İDDİALARI ASILSIZDIR"

Haklarında çıkan haberlerin ardından ikiliden açıklama gecikmedi. Uraz Kaygılaroğlu, konuya ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak "Bugün rol arkadaşım Nesrin Cavadzade''yle ilgili çıkan haberler tamamen asılsızdır, ilgilisinin bilgisine..." ifadelerini kullanarak, ''aşk'' iddialarını yalanladı.

Nesrin Cavadzade teselliyi Uraz Kaygılaroğlu''nda mı buldu? - SacitAslan.com

EVLENECEKLERİ BEKLENİYORDU...

Öte yandan aynı dizi setinde tanışıp, aşk yaşamaya başlayan Nesrin Cavadzade ile Gökhan Alkan, geçtiğimiz aylarda beraberliklerini nişanlanarak taçlandırmıştı. Ancak evlenecekleri beklenirken çift, birlikteliklerini sonlandırmıştı. Sosyal medyada birbirlerini takip etmeyi bırakan ikili, birlikte çekildikleri fotoğrafları da silmişti.

İKİLİ ARASINDA KISKANÇLIK...

Daha önce Nesrin Cavadzade ile Gökhan Alkan arasında dizi ile ilgili kıskançlık krizi yaşandığı ileri sürülmüştü. Cavadzade''nin, Alkan''ın rol arkadaşı Yağmur Tanrısevsin''le senaryo gereği öpüşmesini istemediği konuşulmuştu.

Uraz Kaygılaroğlu''ndan Nesrin Cevadzade açıklaması - Magazin haberleri –  Sözcü

KİMSENİN SANATINA KARIŞMAM

Çıkan haberlerin ardından Nesrin Cavadzade, konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapmıştı. Ünlü oyuncu, gönderisinde şu ifadelere yer vermişti:

Değerli basın mensupları; Bugün hakkımda çıkan haberleri şaşkınlıkla okudum! Aylardır bazı yapımların ve bunların üzerinden pr çalışması yapan menajerlerin adımı kullanarak kendini gündemde tutma çabasına sessiz kaldım ama bugün hem şahsi hayatımda hem de meslek etiğime dil uzatacak kadar çizgiyi aşmış olmalarından dolayı bir cevabı hak ettiğine kanaat getirdim. Benim kimsenin icra ettiği sanata bir müdahalem olamaz! Bu kişi sevgilim bile olsa. Çünkü ben de aynı işi, sevgiyle ve tutkuyla yapıyorum. Benim yaptığım işe kimsenin karışamayacağı gerçeği gibi ben de kimsenin işine karışamam. Ayrıca oyunculuk sanatını anlamak için önümde 20 yılım vardı, emin olun anladım. Darısı anlayamayanların başına. Sevgilerimle...

 

 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar