Neler oluyor! AKP'den sonra şimdi de MHP... Kulislerde bu ihtimal var

Neler oluyor! AKP'den sonra şimdi de MHP... Kulislerde bu ihtimal var
Seçimlere doğru geri sayım sürerken AKP ve MHP'den gelen adımlar şaşırtmaya devam ediyor. Kılıçdaroğlu hakkında sürekli olarak tansiyonu yükselten açıklamalar gelen AKP ve MHP'den İmamoğlu'na arka arkaya teşekkür gelmesi dikkat çekti. Geçtiğimiz günlerde yapılan bir açılış töreninde Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Istavroz Atık Su Tüneli nedeniyle İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na teşekkürlerini iletmişti. Türkmen'in bu davranışının ardından bir teşekkür de MHP'li Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı iki kere kazanarak tarihe geçen Ekrem İmamoğlu gündemden düşmüyor. Hükümetin çeşitli kısıtlama ve engelleme girişimlerine çalışmalarını sürdüren İmamoğlu''na AKP''nin ardından bir teşekkür de MHP''den geldi.

İstanbul''da yapılan açılış törenlerinde, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu''na bir teşekkür daha geldi. Geçtiğimiz günlerde AK Partili Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Istavroz Atık Su Tüneli açılışında yaptığı konuşmada, "Bu sorunu gideren kıymetli Büyükşehir Belediye Başkanımıza huzurlarınızda teşekkür ediyorum" demişti.

MHP''Lİ SİLİVRİ BELEDİYE BAŞKANI DA...

Türkmen''in teşekkürü özellikle sosyal medyada övgü alırken benzer bir davranış da MHP''li Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz''dan geldi. Yılmaz, Silivri Boğluca Yaşam Vadisi Açılış Töreni''nde yaptığı konuşmada İmamoğlu''na teşekkürlerini iletirken şu ifadeleri kullandı:

Şehrin en prestijli alanı İBB Müjdat Gürsu Spor Kompleksi''nin olduğu alan. Ayrıca bu kompleks için Sayın Belediye Başkanım Ekrem İmamoğlu''na çok teşekkür ediyorum. Silivri''ye çok yakıştı. Biz bu projenin onayını Cumhurbaşkanımızdan aldıktan sonra Ekrem Başkan ile konuştuk. Ekrem Başkan''a, araziyi bize tahsis etmeleri durumunda Spor Bakanlığı''nın stadyum yapacağını söyledik. O da ''Müsaade edin bu stadyumu biz yapalım'' dedi. Spor Bakanımıza konuyu aktardığımızda ''Sporun siyaseti olmaz buyursunlar yapsınlar'' dedi.

SEÇİM HAMLESİ Mİ?

AKP ve MHP''den seçimlere kısa süre kala gelen bu davranış sonrası kulislerde yeni iddialar gündeme geldi. Kılıçdaroğlu''nun adaylık ihtimali ağırlık kazanırken gelen bu teşekkürlerin Millet İttifakı içerisinde ''aday kim olacak?'' tartışmasını yeniden gündeme getirmek istediği tahmin ediliyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar