NBA'den şok karar! Dallas Mavericks hakkında 'şike' şüphesiyle soruşturma başlatıldı

NBA'den şok karar! Dallas Mavericks hakkında 'şike' şüphesiyle soruşturma başlatıldı
NBA, sezonun son maçlarında üst üst mağlubiyetler yaşayan ve son olarak Chicago Bulls karşısına Luka Doncic ve Kyrie Irving'siz bir kadro ile çıkarak play-off şansını kaybeden Dallas Mavericks hakkında, 'kadro tercihleri' kaynaklı şüpheler nedeniyle soruşturma başlattı.

 Ahmet Unutgan / Günboyu 

Amerikan Basketbol Ligi''nin (NBA) 81 maçtan oluşan normal sezonu bu gece yarısı oynanacak karşılaşmalar ile son bulacak. 

Lige iyi bir başlangıç yapan ve MVP''lik yarışında ciddi adaylar arasında yer alan Slovenya''lı süperstar Luka Doncic''e sahip olan Dallas Mavericks, son 10 maçının 8''inden mağlup ayrılarak play-offlara kalma şansını kaybetti. 

Son olarak dün akşam çok önemli bir karşılaşmaya çıkacak olan Mavericks, mücadeleye Luka Doncic ve Kyrie Irving gibi en iyi iki oyuncusundan yoksun şekilde çıktı ve aldığı mağlubiyet ile basketbolseverleri adeta şoke etti. 

NBA SORUŞTURMA BAŞLATTI

Mücadelenin ardından sosyal medya ve ABD basınında çok sayıda spekülatif iddialar dolaşmaya başlarken, NBA''den yapılan resmi açıklamaya göre Dallas Mavericks''in dün gece Chicago Bulls karşısında maça çıktığı ''kadro tercihleri'' nedeniyle bir soruşturma açıldığını bildirildi. 

Yalnızca iki hafta öncesine kadar play-offlara kalacağına kesin gözüyle bakılan takım, sezon ortasında yaptığı Kyrie Irving eklemesine rağmen aldığı üst üste mağlubiyet serileri nedeniyle beklenmedik şekilde sezonu Nisan ayında noktaladı. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar