Nagihan Survivor All Star'a devam edecek mi veda mı edecek

Nagihan Survivor All Star'a devam edecek mi veda mı edecek
Survivor All Star'daki yarışmacılardan Nagihan Karadere oyun sırasında sakatlandı. Nagihan'ın yarışmacıya devam edip etmeyeceği merakla bekleniyor.

Survivor All Star'ın iddialı yarışmacılarından Nagihan Karadere, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir oyun sırasında yaşadığı sakatlıkla gündeme gelmişti. Yaşadığı sakatlık sonrasında Nagihan Karadere'nin Survivor'a devam edip etmeyeceği merak konusu oldu.

Konuyla ilgili açıklama yapan Acun Ilıcalı, Nagihan Karadere'nin dizindeki şişliğin inmesini beklediklerini ve raporların İstanbul'a gönderildiğini belirtti. Durumu değerlendiren birkaç doktorun tartıştığı ifade edilen Ilıcalı, "Sakatlık en büyük bela, bir anda her şey sona erebilir" dedi.

nagihankaradere.jpg

Nagihan Karadere'nin sağlık durumuyla ilgili alınan raporların sonuçlarına göre, Survivor All Star'daki yolculuğuna devam edip edemeyeceği belirlenecek. Survivor hayranları ise Nagihan Karadere'nin yaşadığı sakatlık sonrasında nasıl bir karar alacağını merakla bekliyor. Acun Ilıcalı, sürecin gelişmelerini düzenli olarak paylaşarak izleyicileri bilgilendireceğini belirtti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar