MYB Tekstil perakende mağazalarıyla tüketicileri buluşturuyor

MYB Tekstil perakende mağazalarıyla tüketicileri buluşturuyor
Kurumsal firma taleplerini toptan ve sipariş usulü karşılayan MYB Tekstil, yeni açılan perakende noktalarından tüm çalışanlara hizmet sunuyor. Konfor ve güvenliğe önem veren çalışanlar için talepler bu noktalardan karşılanıyor.

 

Güvenlik düzeyi yüksek kıyafetler tüm çalışanların istek ve tercihlerini belirliyor. İş montu, polar mont ve dayanıklı pantolonlar en çok satılan modeller arasında yer alıyor. Küçük ölçekli birçok firma ve işletme personel kıyafet ihtiyaçlarını bu noktalardan karşılıyor. Küçük işletmelerin personel ihtiyaçları günümüzde sorun olmaktan çıkıyor. Diledikleri adetteki kıyafetleri hazır olarak satın alabiliyorlar.

İki fabrikasıyla küresel pazar taleplerini karşılayan MYB Tekstil, perakende noktalarıyla Türkiye pazarındaki bir sorunun çözülmesini sağlıyor.  Küçük ve az sayıda personel çalıştıran işyerlerinin, kıyafet ihtiyaçlarının karşılandığı noktalar yoğun ilgi görüyor. Hemşire forması, üniforma, ikaz yelekleri, çelik uçlu ayakkabı gibi bütün çeşitler mağazalarda satışa sunuluyor. Ürün teşhirlerinin yapıldığı mağazalarda aynı zamanda örnek numunelerde yer alıyor. Birçok firma satın alma yetkilileri, perakende satış noktalarında yer alan ürün modellerini inceleyip, toplu siparişler oluşturabiliyor.

Kurumsal Firmalarda İş Önlüğü Seçimleri

Çalışma ortamındaki risk gruplarına uygun olan önlük model seçimlerinin yapılması gerekir. Risk oranı yüksek yerlerde çalışmayı engelleyecek detaylar kullanılmaz. Düğmeli, bağlamalı modeller kaza riskini artıran unsurlardır. Önlük kumaşının farklı özellikleri çalışana konfor ve rahatlık sunmalıdır. Isı oranı yüksek noktalarda terletmeyen, nemi emen ve hafif kumaşlar, dış mekâna yönelik yerlerde daha kalın, ısıyı içerde tutan ve bedeni ısıtan özelliklerde olan kumaşlar seçilmelidir. İş önlüğü üretiminde alpaka kumaş terletme, kaşındırma ve yağlılık hissi oluşturmadığından, en çok tercih edilen dokuma türüdür. Yakalı, kuşaklı, kemerli, cepli, arkadan düğmeli, uzun ve kısa olarak farklı önlük modelleri bulunur. İş önlüklerinde olması gereken özellikler:

  • Anti alerjik ve anti bakteriyel kumaşlardan üretilmelidir.
  • Kumaşlar lanolin içermemelidir.
  • Leke tutmayan ve kolay temizlenebilen özelliklerdeki kumaşlar kullanılmalıdır.
  • İş kollarına uygun kumaş seçimleri yapılmalıdır.
  • Kumaş özellikleri dayanıklı, sağlam ve esnek olmalıdır.
  • Kurumsallığı yansıtan kumaşın kaliteli ve tasarımın şık olması gerekir.
  • Mevsimsel farklılıklara uygun kumaşlardan üretilmelidir.
  • Çalışılan birime, cinsiyete ve risk alanlarına göre farklı model ve kumaşlar seçilerek üretilmelidir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar