Mustafa Sarıgül sandık başına gitti! Ağlarsa anam ağlar, gerisi yalan ağlar

Mustafa Sarıgül sandık başına gitti! Ağlarsa anam ağlar, gerisi yalan ağlar
Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı ve CHP Erzincan milletvekili adayı Mustafa Sarıgül, Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan Mehmetçik Ortaokulunda oyunu kullandı.

Türkiye 13. Cumhurbaşkanı seçmek için sandık başına gitti. Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan Mehmetçik Ortaokuluna gelen Sarıgül, vatandaşlar ve sandık görevlileriyle selamlaştıktan sonra 1071 numaralı sandıkta oy verdi.

3e.jpg

Sarıgül, oy kullandıktan sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, seçimlerin hayırlı olmasını dileyerek, "Siyasiler söyleyeceğini söyledi artık sandık ve Erzincan konuşacak.

İnşallah Erzincan'ımıza ülkemize hayırlı ve uğurlu olur, demokrasi kazanır. Seçimin kazananı kaybedeni olmaz, her zaman cennet vatanım ve Türkiye'm kazansın. 1071 numaralı sandıktayım, Malazgirtlerden Kocatepe'deyim. Bu sandık da benim için son derece anlamlı. Atalarımızın, dedelerimizin ve edatlarımızın sandığı. İnşallah Erzincan kazansın, Türkiye kazansın hayırlı ve uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.

Anneler Günü'nü kutlayan Sarıgül, " 'Ağlarsa anam ağlar, gerisi yalan ağlar', bu oyumu bütün annelere vakfediyorum" şeklinde konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar