Mustafa Naim Yağcı kimdir? AKP İstanbul Ataşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Naim Yağcı nereli ve kaç yaşında?

Mustafa Naim Yağcı kimdir? AKP İstanbul Ataşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Naim Yağcı nereli ve kaç yaşında?
Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından AKP İstanbul ilçe belediye başkan adayları açıklandı. Mustafa Naim Yağcı AKP'den İstanbul Ataşehir Belediye Başkan adayı oldu. Peki Mustafa Naim Yağcı kimdir? AKP İstanbul Ataşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Naim Yağcı nereli ve kaç yaşında?

Mustafa Naim Yağcı, Adalet ve Kalkınma Partisi'nden (AKP) İstanbul Ataşehir Belediye Başkan adayı oldu. Birçok vatandaş Mustafa Naim Yağcı'nın kim olduğunu merak ediyor. Peki Mustafa Naim Yağcı kimdir? AKP İstanbul Ataşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Naim Yağcı nereli ve kaç yaşında?

MUSTAFA NAİM YAĞCI KİMDİR?

Avukat Mustafa Naim Yağcı, 3 Kasım 1975 tarihinde Rize Aşıklar Köyü'nde dünyaya gelmiştir. İlkokul eğitimini köyünde tamamladıktan sonra Rize/Akarsu Köyü Kur'an Kursu'nda hafızlık eğitimini almıştır.

Ortaokulu Çayeli İmam Hatip, liseyi ise Kadıköy İmam Hatip Lisesi'nde tamamlamıştır. Lise eğitimini 1995 yılında bitiren Yağcı, aynı yıl İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ne kayıt yaptırarak hukuk eğitimine başlamış ve 2000 yılında mezun olmuştur.

1997 yılında Rize'de başladığı İmam-Hatiplik görevini, Kadıköy Müftülüğü Fenerbahçe Selamiçeşme Camii'nden ayrılarak 2004 yılına kadar sürdüren Yağcı, 2004 yılında Ataşehir'de kendi ofisinde serbest avukatlık yapmaya başlamıştır.

2013-2018 yılları arasında AKP Ataşehir İlçe Başkanlığı görevini üstlenmiştir. 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde meclis üyeliğine seçilen Mustafa Naim Yağcı, Ataşehir Belediye Meclisi'nde AKP Grup Başkan Vekili ve Hukuk Komisyonu üyesi olarak görev almıştır. Ayrıca İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde Hukuk Komisyonu üyeliği yapmıştır.

Eğitim ve kariyerinin yanı sıra Yağcı, çeşitli sosyal sorumluluk projelerinde ve derneklerde aktif görevler üstlenmiştir. Halen çeşitli vakıf ve derneklerde yöneticilik görevlerine devam etmektedir.

Mustafa Naim Yağcı, 2010 yılında evlenmiş olup, Şevval ve Ahmet Hamdi adında iki çocuk sahibidir. Aynı zamanda inşaat malzemeleri üzerine faaliyet gösteren aile şirketinin de sahibidir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar