Mustafa Destici'nin Denizli ziyaretinde bomba paniği

Mustafa Destici'nin Denizli ziyaretinde bomba paniği
Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici’nin Denizli’de gerçekleştireceği ziyaret sırasında şüpheli sefer tası paniği yaşandı. İmha uzmanı tarafından patlatılan sefer tası boş çıktı.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'nin Denizli'de belediye ziyareti yaptığı sırada, kentin simgesi olan cam horoz heykelinin yanına bırakılan boş sefer tası, bomba paniğine yol açtı. Ekipleri teyakkuza geçiren olay, saat 11.30 sıralarında Denizli Büyükşehir Belediyesi binasının da bulunduğu Delikli Çınar Meydanı'nda yaşandı.

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Meydana çıkan yollar dört taraftan da kapatılırken, bölgedeki yaya trafiği engellendi.

09-wojj-jpg.webp

İÇİ BOŞ ÇIKTI

Uzaktan yapılan kontrolde durumu şüpheli görülen sefer tası için kontrollü şekilde patlatma kararı aldı. Özel kıyafetli bomba imha uzamanı tarafından müdahale edilen sefer tası, kontrollü bir şekilde patlatıldı. Patlama sonrasında sefer tasının boş olduğu tespit edildi. Konuyla ilgili ekiplerce soruşturma başlatıldı.

12-o6vz-jpg.webp

DESTİCİ'NİN PROGRAMI YARIM SAAT ERTELENDİ

Öte yandan, bir dizi program dahilinde Denizli'de olan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'nin, bomba ihbarı yapıldığı esnada alanda bulunan belediye hizmet binasında Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret ettiği öğrenildi. İhbar nedeniyle Destici'nin binadan ayrılışının yarım saat ertelendiği bildirildi. Patlama sonrasında olay yerine gelerek ekiplerden bilgi alan Destici, daha sonra sonrasında kentin sembolü olan horoz heykelinde Başkan Zolan ile birlikte fotoğraf çektirdi.

13-zcpk-jpg.webp

"TERÖR ÖRGÜTÜ FIRSAT BULDUĞUNDA YİNE EYLEMLERİNE DEVAM EDECEK"

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici de şüpheli paketin patlatılmasının ardından Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile birlikte dışarı çıktı.

desticinin-denizli-ziyaretinde-supheli-sefer-tasi-funyeyle-patladildi-8345-dhaphoto9.jpg

Olayla ilgili açıklama yapan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Ankara’da gerçekleşen bombalı saldırı sonrası Türkiye’nin teyakkuzda olduğunu belirterek, “Emniyet güçlerimiz daha dikkatli, daha titiz davranıyorlar. Dünkü saldırı şunu gösterdi ki, hain terör örgütü fırsat bulduğunda yine eylemlerine devam edecek. İçişleri Bakanlığımızın, emniyetimizin, askerimizin istihbaratımızın bunlarla mücadelesi devam ediyor” diye konuştu.

desticinin-denizli-ziyaretinde-supheli-sefer-tasi-funyeyle-patladildi-8345-dhaphoto10.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar