Murat Sancak'ın "Icardi'ye verilen para yalan" sözlerine Dursun Özbek ateş püskürdü: "Bizi başkalarıyla karıştırmasın"

Murat Sancak'ın "Icardi'ye verilen para yalan" sözlerine Dursun Özbek ateş püskürdü: "Bizi başkalarıyla karıştırmasın"
Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, A Haber canlı yayınına konuk olarak gündemi değerlendirdi. Sancak'ın, programda Galatasaray'ın Mauro Icardi'ye 750 bin Euro vermesi hakkında "Onu çocuklara anlatsınlar canım" ifadelerini kullanmasına Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek'ten sert yanıt geldi.

Züleyha Öncü / Günboyu

Fenerbahçe'nin Türkiye Kupası'nı kazanmasıyla birlikte Konferans Ligi'ne gitme hakkı kazanan Adana Demirspor'da kulüp başkanı Murat Sancak, A Haber canlı yayınına konuk olarak transfer politikalarına yönelik açıklamalarda bulundu.

Teknik direktör Vincenzo Montella ile yollarını ayırdıklarını açıklayan Sancak, DHA'nın Montella'nın Fenerbahçe'ye gittiği iddiası için "Böyle bir şey olacağını sanmıyorum. Eğer olursa, bana söylemediği için kırılırım ama hayırlı olsun derim" ifadelerini kullandı.

"ICARDI'NIN MAAŞINI ÇOCUKLARA ANLATSINLAR"

Programda Murat Sancak'ın yıldız transferi yapıp yapmayacağının sorulması üzerine, Sancak "Artık öyle paralar yok artık. Balotelli'de sponsorumuz vardı." yanıtını verdi.

Moderatörün, Galatasaray'ın Icardi için bütçesinden yalnızca 750 bin Euro harcama yaptığını hatırlatması üzerine Sancak, "Onu çocuklara anlatsınlar canım, öyle 750 bin para yok. Onu geç, ne olduğunu çok iyi biliyorsun. Onu şimdi açıklamayalım, zor durumda kalmasınlar. 2 milyon 750 bin euro da verirdim ben. O, o kadar değil yani." şeklinde konuştu.

"BİZİ BAŞKA KULÜPLERLE KARIŞTIRMASIN"

Murat Sancak'ın sözlerinin ardından Haluk Yürekli ve Gökhan Dinç'in sunduğu Spor Gecesi programına açıklamalarda bulunan Dursun Özbek, ""Galatasaray, şeffaf bir kulüptür. Murat'ın bu söylemini de yadırgadım. Ben bir şey söylüyorum, oradan farklı bir şey söylüyor. Hoş söylem değil. Yarın gelsin, Icardi kaça oynuyor göstereyim. Bizi başka kulüpler ile karıştırmasın. Murat Sancak'a ne? Ben taraftarıma sesleniyorum, o benim taraftarım değil." sözleriyle Sancak'ın açıklamalarına tepki gösterdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar