Murat Övüç ile Yeşim Salkım birbirine girdi: Beni tombul gördü Hakan Uzan'a benzetti herhalde

Murat Övüç ile Yeşim Salkım birbirine girdi: Beni tombul gördü Hakan Uzan'a benzetti herhalde
Pınar Gültekin'in vahşice katledilmesinin ardından Murat Övüç'ün kadınlara ilişkin söylediği çirkin sözler yeniden gündem oldu.

Türkiye, Muğla'da katil Cemal Metin Avcı tarafından öldürülen 27 yaşındaki üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'e üzülürken sosyal medya fenomeni Murat Övüç'ün kadınlara yönelik çirkin ifadeleri yeniden gündem oldu. 

Tekrar gündem olan konuşmasında Övüç, kadınlarla ilgili, "“Ne olacak bu kadınlar? Şiddete uğradık, tacize uğradık, bizi vurdular… Tutun dilinizi, tutun abi dilinizi. Kadın her zaman erkeğin bir adım gerisinde olmak zorunda" ifadelerinde bulunuyor. 

Övüç'ün bu ifadelerine Yeşim Salkım'dan sert tepki geldi. 

Salkım, “Sen ve senin gibiler bu ülke de kadının yerini konumlandıracak en son insanlarsınız kadın erkeğin bir adım gerisindedir gibi kullandığın basiretsiz ve çirkin sözlerin yüzünden ve sence senin gibi malesef toplumu yanlış yönlendirenler yüzünden bugün bir genç bir kadın daha varilden ceset torbasına kondu haddinizi bilin ettiğiniz küfürlere ve ağzınızdan çıkan sözlere dikkat edin bence çünkü hiç bir bilinçli toplum sizi kıymetli bir yere koymaz iki kızım var ve senin haddine değil bizim nasıl yürüyeceğimiz sana bir psikolog tavsiyesi @muratovucofficiall bu arada sayfamı bu video ile kirlettiğim için tüm aklı başında değerli takipçilerimden özür dilerim itinayla kaldıracağım zamanı gelince” dedi. 

SALKIM'A YANIT

Yeşim Salkım'a yanıt veren Murat Övüç, "Beni tombul gördü Hakan Uzan'a benzetti herhalde. Size hiç yakıştıramadım. Sevdiğim saydığım bir insandınız. Beni hedef göstererek kadınlar gözünde linç edemediniz. Ayrıca bu ülkenin cumhurbaşkanına hakaret edemezsiniz. Sizi kınıyorum" ifadelerini kullandı. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar