Müjdat Gezen'den olay Yılmaz Erdoğan açıklaması! Az daha mahvedecektik

Müjdat Gezen'den olay Yılmaz Erdoğan açıklaması! Az daha mahvedecektik
Müjdat Gezen, Yılmaz Erdoğan'ın İnci Taneleri dizisi hakkındaki açıklamalarıyla dikkat çekti. Gezen, geçmişte Erdoğan'ın konservatuvara girmeye çalıştığını ancak alınmadığını belirterek "İyi ki almamışız, seni mahvedecektik" dedi.

Son dönemlerde çalıntı iddialarıyla gündeme gelen İnci Taneleri dizisinin başrol oyuncusu Yılmaz Erdoğan, usta oyuncu Müjdat Gezen'in dikkat çekici açıklamalarıyla yeniden gündeme oturdu. Gezen, Erdoğan'ın konservatuvar deneyimini hatırlatarak, "Hocam vaktiyle konservatuvar imtihanlarına girdim, beni almadın" diyen Erdoğan için ilginç bir yorumda bulundu.

hepimize-puuhhhh-inci-taneleri-inceleme-426-screenshotjpg-plhp1wlk90-rinx6hqgpqg.webp

“ERDOĞAN ÜST DÜZEY ZEKAYA SAHİP”

Müjdat Gezen'in açıklamalarında, "İyi ki almamışız, seni mahvedecektik" ifadeleri dikkat çekti. Ayrıca, Gezen Erdoğan'ı üst düzey zekaya ve kaleme sahip olmakla övgüyle anarak, "Onları eğip bükmeye gelmez. Yılmaz kendi ekolünü yarattı" şeklinde konuştu.

incitk6jpg-aip4hjwoc0-rx-iarcujug.webp

İnci Taneleri dizisinin çalıntı iddiaları da gündeme geldiğinde, yapımdaki benzerlikler üzerinde duruldu. Özellikle YouTube'da film ve dizi eleştirileri yapan Murat Soner, İnci Taneleri ile "Gönül Yarası" arasındaki paralelliklere dikkat çekti. İki yapım arasındaki benzerliklerin yanı sıra, karakterlerin ve hikayenin de birbirine benzediği belirtildi.

7y7y.jpg

gt.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar