Muğla’da yol kenarına atılan 100 kilo bozuk sucuk imha edildi

Muğla’da yol kenarına atılan 100 kilo bozuk sucuk imha edildi
Muğla'nın Menteşe ilçesinde, Düğerek Mahallesi yakınlarında yol kenarına atılan yaklaşık 100 kilo etiketsiz ve bozuk sucuk, Menteşe Belediyesi ve Menteşe Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü ekipleri tarafından imha edildi.

Olay, vatandaşların yol kenarında çok miktarda sucuk fark etmeleri üzerine başladı. Durumu hemen Menteşe Belediyesi ve Menteşe Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü'ne bildiren vatandaşlar, yetkililere ihbarda bulundu. İhbar üzerine harekete geçen belediye ve tarım ekipleri, bölgede detaylı bir inceleme gerçekleştirdi.

Yapılan inceleme sonucunda, yaklaşık 100 kilo ağırlığındaki sucukların etiketsiz, bozuk ve küflü olduğu tespit edildi. Menteşe Belediyesi ekipleri, çevreyi temizlemek ve halk sağlığını korumak amacıyla topladıkları bozuk sucukları imha etmek üzere özel araçlarla taşıdı.

İlçe Tarım ve Menteşe Belediyesi Zabıta ekipleri, imha edilen sucuklarla ilgili tutanak tutarak gerekli işlemleri başlattı. Olayın ardından yapılan açıklamada, çevre sağlığını tehdit eden etiketsiz ve bozuk sucukların, belediye ve tarım ekiplerince hızla müdahale edilerek imha edildiği belirtildi. Yetkililer, vatandaşların çevre sağlığını korumak adına benzer durumları derhal bildirmeleri konusunda uyarılarda bulundu.

aw113706-05.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar