Benzin istasyonunda sucuk yıkayanların ifadeleri pes dedirtti

Benzin istasyonunda sucuk yıkayanların ifadeleri pes dedirtti
Bursa'da bir benzin istasyonundaki oto yıkama bölümünde bir araç dolusu sucuk yıkayan kişilerin ifadesi alındı. İki kişi ifadesinde sucukları tozlandığı için yıkadıklarını söyledi.

Gemlik ilçesinde bir akaryakıt istasyonunun oto yıkama bölümünde, bir minibüsün içindeki sucukları yıkayan kişilerin, jandarmadaki ifadelerinde, sucukların tozlandığı için temizlediklerini belirttikleri öğrenildi.

5 Ocak'ta Gemlik ilçesi Kurtul Mahallesi İstanbul Caddesi’nde meydana gelen olayda 16 AEV 265 plakalı minibüsle gelen 2 kişi, akaryakıt istasyonuna girerek oto yıkama bölümünde bulunan sucukları yıkadılar. Bu olay, istasyonda bulunan bir kişi tarafından cep telefonuyla kaydedilerek sosyal medyada paylaşıldı.

İKİ KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Yaşanan tepkiler üzerine Gemlik İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Plaka üzerinden yapılan takip sonucunda, H.H.Y.E. (55), F.M.E. (35) ve aracın sahibi İ.Y.K. (48) isimli şüpheliler dün gözaltına alındı.

70 KİLOGRAM SUCUK İMHA EDİLDİ

İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen araçta yapılan inceleme sırasında, içerisinde yıkanan toplam 70 kilogram sucuk bulundu. Numuneler alındıktan sonra bu sucuklar, Gemlik'te imha edildi.

Sucukların üretildiği Afyonkarahisar'daki tesislerin incelenmesi için gerekli bilgilendirme Afyonkarahisar İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'ne iletilirken, H.H.Y. ve F.M.E. ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

İfadelerinde, sucukları tozlandığı için temizlediklerini, yıkanan sucukları Gemlik'teki noktalara ve Bursa'daki tostçulara sattıklarını ifade ettiler. Sucukların Afyonkarahisar'dan alındığını belirterek, etiketleme gerekliliğinin farkında olmadıklarını belirttiler.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar