Müge ve Gülşen neden ayrıldı? 2. Sayfa programı bitti mi?

Müge ve Gülşen neden ayrıldı? 2. Sayfa programı bitti mi?
Televizyon ekranlarının sevilen magazin programlarından olan 2. Sayfa programının sunucuları Müge ve Gülşen'in neden ayrıldığını insanlar merak ediyor. Peki Müge ve Gülşen neden ayrıldı? 2. Sayfa programı bitti mi?

TV8 ekranlarında yayınlanan 2. sayfa programının sunucuları Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in ayrılığı hakkında ünlü şarkıcı İrem Derici tarafından dolandırıcılık iddiaları yapılmıştı. Bu olayın ardından birçok insan internette Müge ve Gülşen'in neden ayrıldığını merak etmeye başladı. Peki Müge ve Gülşen neden ayrıldı? 2. Sayfa programı bitti mi?

MÜGE VE GÜLŞEN NEDEN AYRILDI?

Uzun yıllardır TV8 ekranlarında magazin dünyasına ışık tutan 2. Sayfa programı, son kez izleyicilerle buluştu. Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in sunduğu program, duygusal bir veda ile sona erdi, ancak ayrılıkları hakkında birçok cevapsız soru bıraktı.

Yaklaşık 18 yıl boyunca birlikte ekranlara gelen ikili, veda anında izleyicilere ve birbirlerine duygu dolu sözlerle veda ettiler. Ayrılık iddialarıyla ilgili çeşitli spekülasyonlar ortaya atılmıştı.

Ünlü şarkıcı İrem Derici, Müge ile Gülşen'in ayrılığı konusunda 'dolandırıcılık' iddialarını gündeme getirmişti. Gülşen Yüksel, ayrılık açıklamasında, "2. Sayfa ekranlara veda ederken kardeşim Müge 'Aramızda Kalmasın' programı ile sabahlara damga vurmaya devam edecek. Burada beraber olmasak da biz zaten birlikteyiz. Dostluğumuz ölene kadar. Bunu her zaman da söylüyoruz. Bu ekranda kardeşimi sizlere emanet ediyorum. Hoşçakalın..." ifadelerini kullanmıştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar