Müge Boz’dan karnı burnunda şov!

Müge Boz’dan karnı burnunda şov!
Televizyon dünyasının sevilen ismi Müge Boz, hamilelik sürecini sosyal medyada gözler önüne seriyor. Yaklaşık beş aydır hamile olan Boz, son paylaştığı kombin videosuyla dikkatleri üzerine çekti.

Caner Erdeniz ile olan evliliğinden Vina adında bir kız çocuğu dünyaya getiren Boz, şimdi ise ikinci kez anne olmanın heyecanını yaşıyor. Televizyon ekranlarından uzak kalan ve sosyal medyaya yönelen Boz, bebeğini kucağına almak için gün sayıyor.

Bebeğinin cinsiyetini doğuma kadar öğrenmeyecek olan Boz, bu süreçte takipçileriyle paylaşımlarına devam ediyor. Son olarak sosyal medya hesabından kombin videosunu paylaşan Boz, hayranlarından tam not aldı.

Hamileliğinin getirdiği kıyafet sorunlarını esprili bir dille paylaşan Boz, eşi Caner Erdeniz'in kıyafetlerinden kombin yapma fikrini hayata geçirdiğini belirtti. Takipçilerine yönelik yaptığı kombin önerileriyle dikkat çeken Boz, paylaşımına "Pantolonlarımın hiçbiri olmuyor. Ne giysem acaba diye düşürken Caner’in kıyafetlerinden kombin yapma fikri girdi aklımıza. Kombinler canım dostum Beril Kayar'dan denemesi, dansı benden. Favoriniz hangisi oldu? Yorumlara yazın hadi." notunu düştü.

65d99cd7e4807149-w1200xh2087.webp

65d99ced934f8574-w1200xh2037.webp

65d99cf6d909c925-w1200xh2123.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar